patu Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 @loko, ładnie rapujecie ...Spotkamy się kiedyś na odrzańskich rewirach....Są takie znajome <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 co racja to racja coraz szersze te rapy a co do spadów - zdarza sie najlepszym nastepny grubas wyląduje przed obiektywem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 @loko - pięknie łowicie,super ryby szczególnie ta z pierwszego zdjęcia,gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 @wędkarz87 ta z pierwszego to piękne rapsko było, tylko fota słaba do 80cm paznokietka brakło <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 my (pepe17 i ja) wyskoczylismy w niedziele na sztandarowe niemal lowisko boleniowe pod Szczecinem. no może ciut dalej niz pod to co się działo to była po prostu masakra. Co prawda 5 km powyzej miejsca w którego pochodzą poniższe fotki działo się tylko o swicie za to tu... prawdziwy balet i niemal armagedon dla uklejek ... wobki robily rożne od Brzula (WOBLER_W1) przez Tomy'ego Raptora 7 a na najmniejszej Rapali CD - na która zreszta został trafiony największy - kończąc... w sumie Swietny byl widok miejscowych i chłopakow ze szczecińskiego kola wedkarskiego którzy byli totalnie bezradni wobec tego co się działo na wodzie kolejne na Brzula i rapale CD tak to wygladalo zanim zdecydowalem sie oddac pare rzutów i spowrotem do wody Dzięki pepe17 za fotki. Mam nadzieję, że dopiszesz jeszcze od siebie parę słów... sprzęt jaki towarzyszył:Abu morrum zx1601 + Avail + Spiderwire STEALTH ok 15lb + cieniutki przypon anty zebowy 7x7 o wytrzymalosci ok 5kgPatyk - w końcu solidnie przetestowany: złożony w pracowni RODMAS na blanku PHENIXa FX802-1X [moderator: zgodnie z zasadami na forum prezentujemy ryby o określonych rozmiarach - boleń powyżej 65cm] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Super te fotki z latającymi uklejami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Super te fotki z latającymi uklejami Pepe17 ganial za nimi dobrą godzine. Zasada była prosta bolki walily w ukleje zawsze po przeciwnej stronie niz celowal aparatem ale w koncu coś się udalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Piękne zdjęcia czmychających uklejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Zdjęcia rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 @mifek zdjęcia piękne a te bolki to ile mają cm, że tak zapytam z ciekawości? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Rewelka foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 SUPER FOTKI NIEZŁY BOLENIOWY KLIMAT , AZ MILO POPATRZEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Fotki są rewelacyjne Gratuluję połowu i fajnego spektaklu który mogliście obejrzec z pierwszego rzedu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 @mifek zdjęcia piękne a te bolki to ile mają cm, że tak zapytam z ciekawości? <_< saw_olsztyn - na pewno nie sa to ogromne ryby. kreca sie gdzies w okolicy norm regulaminowych... moze kilka cm w jedna czy w druga strone. a jesli chodzi o regulamin to nie popadajmy w skrajnosci. nie chodzi o to zeby ganiac z miarka. fane fotostory z rybami ok regulaminu czy w ogole fajne ujecia sa jak najbardziej dopuszczalne... czy wrecz porządane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gfg8 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 @mifek zdjęcia piękne a te bolki to ile mają cm, że tak zapytam z ciekawości? <_< Ciekawość to pierwszy stopień do piekła <_< Super fotki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 mifek są jak najbardziej porządane super foto relacja i te latające ,świetnie ujęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Klimatyczne te zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Fajne ujęcia z tymi uklejami Ja nie mam szans na takie zdjęcia bo jak coś takiego widzę to fotki to ostatnia rzecz o której myślę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Fajne ujęcia z tymi uklejami Ja nie mam szans na takie zdjęcia bo jak coś takiego widzę to fotki to ostatnia rzecz o której myślę <_< ...dokładnie.... Fajne strzały mifasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Klasa fotki Mifku . A ja widziałem jeszcze inne z tego wyjazdu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Klasa fotki Mifku . A ja widziałem jeszcze inne z tego wyjazdu . ty widziales fotki robione przeze mnie - ja wstawilem fotki do ktorych dostep dostalem od pepe17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Mifek- super fotki, fajny kręciołek, kijek również. Tylko na jakiego czorta ci nóż do filetowania? Głowacice to jeszcze rozumiem ale bolenie? :D Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 to nie jest noz do filetowania. zwykly knife na dziki i mięsożerców... yyy tzn ludożerców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Dobra,dobra Mifas wyszło szydło z wora.Pewnie comber z Bolka był w jadłospisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Tomy, ja już bym nie sprzedał więcej woblerów w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi