Skocz do zawartości

Bolenie 2011

Tomek1988

Rekomendowane odpowiedzi

to nie jest noz do filetowania. zwykly knife na dziki :D i mięsożerców... yyy tzn ludożerców

Mifas ja obstawiam że jednak masz wciąż w pamięci NORKI AMERYKAŃSKIE,znane z opowieści autochtoniczej ludności Zatomia nad Drawą :lol: :lol: :lol:

no i kurde się wydalo...

Rzeczywiście tego dnia bolenie okrutnie poniewierały ławice uklejek. Spektakl nie do opisania :huh: W miejscu gdzie najintensywniej żerowały ciężko było je skusić na cokolwiek, dlatego wtedy postanowiłem zamienić wędkę na aparat... W ramach uzupełnienia relacji Mifka dorzucam kilka fajnych fotek jego produkcji :D

https://lh6.googleusercontent.com/-X1NMOcVtrNE/TnEWwf1H-hI/AAAAAAAAAE8/z4sGGMPPfWk/s640/DSC_7056.JPG

https://lh4.googleusercontent.com/-_u0FWwtYPnI/TnEWwKn-r0I/AAAAAAAAAE4/oRedbiKhGso/s640/DSC_7051.JPG

Brzul w akcji

Ryby może nie powalały rozmiarami, ale dostarczyły nam wielu fajnych emocji :D

pozdro

[moderator: zgodnie z zasadami na forum prezentujemy ryby o określonych rozmiarach - boleń powyżej 65cm]

Lowie pod Elektrownia (boczny Kanal Dunaja, wieczorem szaleja tam Bolenie. Probowalem kiedys lowic jak Niemcy czerwonymi Turbinkami i zle lapalem. Znalazlem ten Forum i bardzo duzo sie nauczylem od polskich Spinningistow. Zamuwilem pare Hermesow i Dorado Tenderow i lapie co wieczor 2-3 Bolenie. Wedka Iron Claw Damokles 7-28g, Kolowrotek Red Arc 10100 zylka Shimano Technium 0,20mm.

Ja tutaj widzę jedno, że co niektórzy mogą więcej!!!

Wymiar ryb jest chyba jasny dla każdego i jest to 65cm, a niektóre zdjęcia chyba tej normy nie spełniają, ale chyba moderatorzy mogą więcej.

Ja przestałem zdjęcia wstawiać i raczej więcej tutaj już nie wstawię.

Panowie,

Spokojnie! Wszystkich dotyczą te same zasady. Jeśli jest jakiś problem, nawet z moderatorami a to też ludzie zawsze można do mnie napisać i to ja podejmuję?ostateczne decyzje co z fantem zrobić. Robienie jednak wielkiego halo na forum uważam za lekką przesadę i w ogólne niestosowne podejście - chyba, że i ja nie zareaguję na Wasze interwencje. Czy tym razem tak było? Nikt ani nie zgłosił problemu funkcją Zgłoś moderatorowi ani nie napisał do mnie maila. Sam napisałem do Redziego by dowiedzieć się?o co chodzi. Odpwiedź otrzymałem i reaguję.

Następnym razem zamiast robić wielką sprawę (choć rozumiem Wasze reakcje ale nie jestem w stanie czytać wszystkich postów i liczę?na Wasze wsparcie) i na podstawie jednego wpisu generować serię domysłów i teorii piszcie do mnie bezpośrednio lub używajcie opcji Zgłoś moderatorowi.

Pozdrawiam

Remek

Ja tutaj widzę jedno, że co niektórzy mogą więcej!!!

Wymiar ryb jest chyba jasny dla każdego i jest to 65cm, a niektóre zdjęcia chyba tej normy nie spełniają, ale chyba moderatorzy mogą więcej.

Ja przestałem zdjęcia wstawiać i raczej więcej tutaj już nie wstawię.

przestałeś wstawiać? czy przestałeś konkretnie łowić?

sorry, ale nie byłem tu w poprzednich latach i przeglądając bolki z byłych sezonów, nie rzucił mi się żaden Twój w oczy???

Pewnie nie dokładnie sprawdzałem , ale na priva możesz mi podesłać linki ze swoimi bolkami, chętnie zobaczę...

co do pojazdu na fotografa latających uklejek, to chyba Cie poniosło, moim zdaniem fajowe zdjęcia, jedne z lepszych, nie licząc zdjęć zawodowców...

Foto mniejszego bolka można wybaczyć z racji letniej posuchy :D