tofik Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 to nie jest noz do filetowania. zwykly knife na dziki i mięsożerców... yyy tzn ludożerców Mifas ja obstawiam że jednak masz wciąż w pamięci NORKI AMERYKAŃSKIE,znane z opowieści autochtoniczej ludności Zatomia nad Drawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Tomy, ja już bym nie sprzedał więcej woblerów w wujek i tu Cię zdziwie... Tomy nigdy - przynajmniej jak na razie... nie sprzedał mi ani sztuki wobka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 to nie jest noz do filetowania. zwykly knife na dziki i mięsożerców... yyy tzn ludożerców Mifas ja obstawiam że jednak masz wciąż w pamięci NORKI AMERYKAŃSKIE,znane z opowieści autochtoniczej ludności Zatomia nad Drawą no i kurde się wydalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Tomy, ja już bym nie sprzedał więcej woblerów w wujek i tu Cię zdziwie... Tomy nigdy - przynajmniej jak na razie... nie sprzedał mi ani sztuki wobka No to nie dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Rafał fajnie polowiłes(liscie) Dzieki za fotki..nie z serii scisle-tajne Da sie?Da..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Fotki super pozwolę się nimi inspirować przy moim obrazie za który się zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Genialne te latające uklejki! U mnie zmiana klimatu ostatnio, na psiasto - zębato, ale jeszcze wrócę we wrześniu nad rzekę po grubego Bola PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe17 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Rzeczywiście tego dnia bolenie okrutnie poniewierały ławice uklejek. Spektakl nie do opisania W miejscu gdzie najintensywniej żerowały ciężko było je skusić na cokolwiek, dlatego wtedy postanowiłem zamienić wędkę na aparat... W ramach uzupełnienia relacji Mifka dorzucam kilka fajnych fotek jego produkcji Brzul w akcji Ryby może nie powalały rozmiarami, ale dostarczyły nam wielu fajnych emocji pozdro [moderator: zgodnie z zasadami na forum prezentujemy ryby o określonych rozmiarach - boleń powyżej 65cm] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Spirit wiecznie żywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 O!Wreszcie coś wymiarowego się w wątku pojawiło <_< Graty za torpedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witam, mieszkam na Bawari w niemczech, lowie Bolki tylko polskimi woblerami ktore zamawiam w Fishing Mart. tego Bolenia i duzo innych zlapalem na Dorado Tender. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Piękny boleń i witaj na forum! Fajne wejście z taką rybą. Napiszesz coś?więcej o miejscówce (nie trzeba podawać lokalizacji ) i o sprzęcie, którym poławiasz bolenie? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 @ziomuś brawo:) @smasher Witam:) --> gruby ładny bolas..mierzyłeś go? gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Smasher ja się tam wybieram w Twoje strony tylko w okolicach Koln.Bolek ba!SuperBolek,kapitalna ryba ale chyba na Hermesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Witaj @smasher. Niezłe wejście ... @ziom - ładna rapa - gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Lowie pod Elektrownia (boczny Kanal Dunaja, wieczorem szaleja tam Bolenie. Probowalem kiedys lowic jak Niemcy czerwonymi Turbinkami i zle lapalem. Znalazlem ten Forum i bardzo duzo sie nauczylem od polskich Spinningistow. Zamuwilem pare Hermesow i Dorado Tenderow i lapie co wieczor 2-3 Bolenie. Wedka Iron Claw Damokles 7-28g, Kolowrotek Red Arc 10100 zylka Shimano Technium 0,20mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Dziękuję za informację. Zerknij od czasu do czasu do działu Lurebuilding u nas na forum. Tam można, tak myślę , zaopatrzeć się w woblery boleniowe - pisz bezpośrednio do naszych forumowiczów, którzy je robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Warto też uzupełnić boleniowe pudełko w dedykowane gumy... szczególnie, że jesień za pasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 @smasher ładny grubasek gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ja tutaj widzę jedno, że co niektórzy mogą więcej!!! Wymiar ryb jest chyba jasny dla każdego i jest to 65cm, a niektóre zdjęcia chyba tej normy nie spełniają, ale chyba moderatorzy mogą więcej. Ja przestałem zdjęcia wstawiać i raczej więcej tutaj już nie wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Panowie,Spokojnie! Wszystkich dotyczą te same zasady. Jeśli jest jakiś problem, nawet z moderatorami a to też ludzie zawsze można do mnie napisać i to ja podejmuję?ostateczne decyzje co z fantem zrobić. Robienie jednak wielkiego halo na forum uważam za lekką przesadę i w ogólne niestosowne podejście - chyba, że i ja nie zareaguję na Wasze interwencje. Czy tym razem tak było? Nikt ani nie zgłosił problemu funkcją Zgłoś moderatorowi ani nie napisał do mnie maila. Sam napisałem do Redziego by dowiedzieć się?o co chodzi. Odpwiedź otrzymałem i reaguję. Następnym razem zamiast robić wielką sprawę (choć rozumiem Wasze reakcje ale nie jestem w stanie czytać wszystkich postów i liczę?na Wasze wsparcie) i na podstawie jednego wpisu generować serię domysłów i teorii piszcie do mnie bezpośrednio lub używajcie opcji Zgłoś moderatorowi. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Oj panowie, robicie wielkie halo. Mifek pofotografował latające uklejki, kilka większych udało mu się złowić , chciał się nimi chłopina pochwalić na forum, a tu taka akcja <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 A taka ładna fotka była z moim wobkiem Nie wszyscy ale pewna osoba powinna dla siebie zachować i przemilczeć temat.Wolała sobie jednak strzelić w kolano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Dziwna akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 17 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ja tutaj widzę jedno, że co niektórzy mogą więcej!!! Wymiar ryb jest chyba jasny dla każdego i jest to 65cm, a niektóre zdjęcia chyba tej normy nie spełniają, ale chyba moderatorzy mogą więcej. Ja przestałem zdjęcia wstawiać i raczej więcej tutaj już nie wstawię. przestałeś wstawiać? czy przestałeś konkretnie łowić?sorry, ale nie byłem tu w poprzednich latach i przeglądając bolki z byłych sezonów, nie rzucił mi się żaden Twój w oczy???Pewnie nie dokładnie sprawdzałem , ale na priva możesz mi podesłać linki ze swoimi bolkami, chętnie zobaczę...co do pojazdu na fotografa latających uklejek, to chyba Cie poniosło, moim zdaniem fajowe zdjęcia, jedne z lepszych, nie licząc zdjęć zawodowców...Foto mniejszego bolka można wybaczyć z racji letniej posuchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi