Marcel Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Mielony bolen jest najlepszy.Piekne bolenie Janku. Ciebie dobrze znaja na rewirach,nast razem kolega sie odgryzie.Teraz pstryknał ładne zdjecia, we dwoch mozna juz sie pobawic aparatem.Pozdrowienia Wislaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Ciebie nie ma ktoś musi pilnować boleni żeby gdzieś nie odpłynęły. Te z Twoich met pewnie niezbyt tęsknią za Tobą pozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Chyba nie tesknia za mna,bo dostały w ostatnich latachmocno po pyskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Chyba nie tesknia za mna,bo dostały w ostatnich latachmocno po pyskach Liza rany jeszcze po poprzdnich latach i maratonach Marcela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Janek mam nadzieje ze zapuszczaszsie tam czasem policzyc ,, inwentarz ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Janek mam nadzieje ze zapuszczaszsie tam czasem policzyc ,, inwentarz ,, Zostawiłem je dla Ciebie. Generalnie z tego co widać to powódź 2010 nie zrobiła dobrze temu odcinkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Janek mam nadzieje ze zapuszczaszsie tam czasem policzyc ,, inwentarz ,, Zostawiłem je dla Ciebie. Generalnie z tego co widać to powódź 2010 nie zrobiła dobrze temu odcinkowi. Żadnemu dobrze nie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 WitamDzisiaj udało mi się przechytrzyć fajnego bolenia:)Rybka ganiała małe rybki kilka metrów za łacha i już w 3 rzucie musiała zapozować do foteczki:)Skusił się na mojego wobka jak na foto:) Więc radocha razy dwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Bobesku Gdzie takiego trafiłeś na Warcie? Piękny gratuluje i pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Gratki Kuba, super Bolas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Dzieki Gugcio:) @niedzielski-->Warta,Warta ..ja 99% czasu na tej rzece spędzam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 jeden z kilku intensywnie, ale krótko żerującychSpirit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ziom7 sądząc po focie znalazłeś się z wobkiem w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie Fajowy boleń. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 a w tym odpowiednim miejscu i czasie jemu się chciało ganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Bardzo fajny bolek i miejsce też ciekawe.Chyba dosyć trudne bo widac błoto na Tobie czy to złudzenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Jak dla mnie to błoto na płetwie ale tak na pierwszy rzut oka broda z błota fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 na płetwie , jak widzicie plaży tam nie było, wyjscie z miejscówki też utrudnione, gdyż skarpa nie stabilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Gratki ziąąąą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Lipna fota, ale bolki nie moga spaść na 2 stronę daleki wypad, po godzinie łowienia złamałem szczytówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Fajne Twoje bolki ale kosztowne uderzyłes kijem o coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Dzieki, liczyłem na lepsze tak chyba o jeden z kamieni opaskowo głowkowych przy rzucie, zreszta mógł być może stuknięty kiedys przy transporcie, może przynętą, kij doś sporo eksploatowany, czasem 5-6 razy w tygodniu, w większości z brzegu, ale na łodzi też w dupe mógł dostać, no bywa... trudno jedziemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Piękne bolki ziom Gratuluję regularnie łowionych rapek.Ja coś do nich w tym roku nie mam farta... Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Widzę, że wątek umiera śmiercią naturalną, a przecież mamy jesień Taki off topic <_< żeby wątek nie spadł do drugiej ligi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Kolego nie martw się nic może jutro coś skrobne na wątku po całodziennym śmiganiu po Warcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Rybki są, spokojnie, wczoraj wypadzik na godzinkę powyżej Wroclawia i trafił się jeden agresywny 60 tak To tak , żeby bolki nie spadły na 2 str. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi