Pszemo Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Jesień to faktycznie rewelacyjny okres ale żeby jeszcze człowiek miał czas w tygodniu na wędkowanie Mam piękna przykosę namierzoną na której bolki urządzają koncert w okolicach godzin 11-14 ale łoweinie tam w weekend kiedy mam czas jest niemożliwe tłumy ludzi i nic więcej.Po pracy już nie ma sensu ciemno chyba że za sandałem którego w Warszawie w tym roku nie ma Pływadła też nie mam więc atak z wody niemożliwy. Największym przekleństwem wędkarza nie jest mała ilość ryb tylko mała ilość wolnego czasu Ryby można znaleźć przy odrobinie samozaparcia ale żeby je jeszcze łowić to już zupełnie inna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Widzę, że wątek umiera śmiercią naturalną, a przecież mamy jesień Taki off topic <_< żeby wątek nie spadł do drugiej ligi. Czasem tak bywa, że nawet jak się bardzo chce to nic nie można złowić. Ja ostatnio zrobiłem wszystko co mogłem a i tak bolki się pochowały. O czym chyba dobrze Redzi wiesz. Ostatnio Święty Mikołaj przysłał mi kilka fotek z Twoimi połowami. Wymiatasz <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Widzę, że wątek umiera śmiercią naturalną, a przecież mamy jesień Taki off topic <_< żeby wątek nie spadł do drugiej ligi. Czasem tak bywa, że nawet jak się bardzo chce to nic nie można złowić. Ja ostatnio zrobiłem wszystko co mogłem a i tak bolki się pochowały. O czym chyba dobrze Redzi wiesz. Ostatnio Święty Mikołaj przysłał mi kilka fotek z Twoimi połowami. Wymiatasz <_< Wiem, że czasem tak bywa, ale to że nie udało się wtedy nic złapać raczej jest inną przyczyną, która się dziś chyba potwierdziła. Ja dziś pojadę tam gdzie dawno już nie byłem, zobaczę co słychać.Cieszę się, że fotki się podobały, ale ja bardziej czekam na montaż filmu bo w tym roku wyjątkowo jest bardzo dużo materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Dziś od 17 i kolejne 3 sztuki, niestety bolki bardziej hulały w dzień, jutro się spróbuję je bardziej połaskotać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 nie idą mi jakoś ostatnio zębate, może faktycznie wybrać się po jakieś bezzębne trofeum np. jak ten archiwalny poniżej <_< PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ale byk:)graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Fajny rapuch Arku - gratuluję...Ząbki to on ma, ale w innym miejscu <_<... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Pozdrowionka od mojego brata i jego big bola:) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Jacek, gratulacje dla Przemka - kawał rapiszona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Dzięki Patu On przechodzi w tym roku samego siebie:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 ależ kloc.Piękne gratki za taaki okaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Racja w 100% Jaco. Idzie gość po bandzie, ale to chyba rodzinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Piękny, wielki boleń. Gratulacje dla brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Łoj duuży gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ależ krowa gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ale grubas, coś wspaniałego.gratulacje w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Piękny rapiszon!!! gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Piękny bolek. U nas dziś słabo tylko 1 bolo i 6 sumów <_< w 90 minut, chyba nowy rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Przepiękna ryba, gratulacje! Jeśli można, poproszę kilka słów o okolicznościach połowu. Bez danych strategicznych. PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Ciesze sie Jacku, ze Go pokazałes u nas.Fantastyczna ryba trafiła na prawdziwych rzecznych twardzieli.Napewno natrzaskałes wiecej fantastycznych ujec, piatka dla Teamu K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Jacek, piękna rapa, takiej wlaśnie szukam od pewnego czasu ja dziś wypad na godzinkę 65 i 55, dłużej mi się nie chciało już łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scho Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 http://ryby.elka.pl/index.php/taka-ryba/302-nocny-bole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 wegetarianin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 1 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Jaco78! Miazga. Gratki wielkie. Musiał dokazywać co? Taki odpasiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Jaco78 piękny boleń, wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi