Skocz do zawartości

Bolenie 2011

Tomek1988

Rekomendowane odpowiedzi

Jesień to faktycznie rewelacyjny okres ale żeby jeszcze człowiek miał czas w tygodniu na wędkowanie :D

Mam piękna przykosę namierzoną na której bolki urządzają koncert w okolicach godzin 11-14 ale łoweinie tam w weekend kiedy mam czas jest niemożliwe tłumy ludzi i nic więcej.

Po pracy już nie ma sensu ciemno chyba że za sandałem którego w Warszawie w tym roku nie ma :(

Pływadła też nie mam więc atak z wody niemożliwy.

Największym przekleństwem wędkarza nie jest mała ilość ryb tylko mała ilość wolnego czasu :D Ryby można znaleźć przy odrobinie samozaparcia ale żeby je jeszcze łowić to już zupełnie inna historia :mellow:

Widzę, że wątek umiera śmiercią naturalną, a przecież mamy jesień :unsure:

Taki off topic <_< żeby wątek nie spadł do drugiej ligi.

Czasem tak bywa, że nawet jak się bardzo chce to nic nie można złowić. Ja ostatnio zrobiłem wszystko co mogłem a i tak bolki się pochowały. O czym chyba dobrze Redzi wiesz. Ostatnio Święty Mikołaj przysłał mi kilka fotek z Twoimi połowami. Wymiatasz <_<

Widzę, że wątek umiera śmiercią naturalną, a przecież mamy jesień :unsure:

Taki off topic <_< żeby wątek nie spadł do drugiej ligi.

Czasem tak bywa, że nawet jak się bardzo chce to nic nie można złowić. Ja ostatnio zrobiłem wszystko co mogłem a i tak bolki się pochowały. O czym chyba dobrze Redzi wiesz. Ostatnio Święty Mikołaj przysłał mi kilka fotek z Twoimi połowami. Wymiatasz <_<

Wiem, że czasem tak bywa, ale to że nie udało się wtedy nic złapać raczej jest inną przyczyną, która się dziś chyba potwierdziła.

Ja dziś pojadę tam gdzie dawno już nie byłem, zobaczę co słychać.

Cieszę się, że fotki się podobały, ale ja bardziej czekam na montaż filmu bo w tym roku wyjątkowo jest bardzo dużo materiału :D