Guzu Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Na pewno SW PG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Patryk piękne bolenie i super fotka więc do kalendarium proponuje. Jak napisałeś o sprawdzeniu boleni tak zrobiłeś więc podwójny szacuneczek i gratulacje. Oczywiście dla Taśka który w ostateczności broni sytuacji przy kotwie ( i nie tylko )również szczere dratki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Jeden z kilku dzisiaj, niestety największy spiął się przy łodzi, ale przynajmniej go zobaczyłem. Za to ten którego trzymam wziął na moich oczach, wyszedł do woblera przy samej burcie z pięknym nawrotem, aż przysiadłem z wrażenia. Dobrze że żyłka wytrzymała bo wszystko się działo na krótkim dyszlu. pozdrawiamwujek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ale szeroki !chyba ma stryjka leszcza Piekna ryba Wujek! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ładniuchny Panie Wujku dobrze że Cię nie wciągnął A to kolejny wypad z kolegą @Wujkiem - pierwsze wodowanie nowego pływadełka Tym razem ja się odgryzłem za ten ostatni mało gościnny wypad ;) Walnął na Raptorka Tomyego podziękował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Brawo Czoper! Konkreciak rapiszon! Gratuluje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ale szeroki !chyba ma stryjka leszcza Piekna ryba Wujek! Pozdrawiam Teraz są najfajniejsze bo u szczytu formy, szkoda że to już końcówka. Patrząc po pogodzie możliwe że to ostatnie bolki 2011. w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Gratki chłopaki...Ostatnie łowione z góry... teraz przyjdzie najlepsza pora na denniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Dokładnie tak jak piszesz Panie Patryku tylko jakoś ta np.RH nie była dla mnie jeszcze łaskawa ... po cichu liczę na hermesa, troszkę głębiej idzie... ale pewniejsza by była denna przynęta..zobaczymy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Jaki panie, panie Michale : ... Co do RH12, to przynęta której trzeba się nauczyć i dostosować ją do łowiska/miejscówki. Po jej ogarnięciu, można się bardzo mile zaskoczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 witam wszystkich rapowiczów, wczorajsze 3 godzinki ze spiningiem na odrze i w efekcie 3 rapki (71,67 i 58 cm) Cieszy tymbardziej ze w końcu udało sie przełamać granice 70, takze poki co zyciowka Ryby złowione miedzy 13:00 a 15:00. Sorki za słabą jakośc zdjęcia/ujęćia ale musialem sie sam wyzwalać Sprzet: kijek c.w. : 2-15 glinka: 0.18mmprzyneta: siudak bezsterowiec 6 cm oliwkowy drewno 71 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Na pewno SW PG! .Dzięki Daniel, mój Sensei`u od Shi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Rh już łowi czy to mniejsze czy większe rzeki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 C.D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Tak jak mówisz Kuba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Gratulacje, ładne rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Przepiękne ryby Forecast - Brawo! Wszystkie na RH12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Dobrze znowu Cię widzieć forecast - fajne rapy z ciekawej wody. Moje gratulacje dla łowców jesiennych boleni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Nie wybrzydzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Forecast. Gratki za piękne Bolasy i super zdjęcia. Ty kolego nie pracujesz że masz tyle czasu na łowienie? hehe nie moja sprawa wiem ale czasu to zazdroszczę bardzo. Gratuacje wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Czas to nie wszystko uwierz mi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Kuba gratuluję w sumie chyba całego fantastycznego sezonu. Wymiatasz <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 ZZZZimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Forecast -ładnie kosisz te rapki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 @ForecastQL - rapiszony kosisz - Twoja systematyczność budzi podziw PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi