ZiomSeb Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Ale spasione bolki ten na dole wyglada prawie jak gigantyczny welon ! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Moje gratulacje - ładnie polowiles oby takich dni bylo jak najwiecej Jeszcze jeden z tego samego jesiennego miejsca. sprzet i przyneta jw.. Dzieki Patryk za lekcje fotografii. Pozdrawiam. Darek, świetna rapa i fajna fotka.Masz fajne, plastyczne szkło - naturalny bokeh jest o niebo lepszy od soft`owego Jacku Z. - fajne odrzańskie rapy. Nareszcie wyszłeś z ukrycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Ale mi dziś boleń strzelił ... padł i normalny ale zbyt mały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 No ładny latawiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Forecast może go rozdeptałeś przez nieuwagę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiomSeb Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Nie znacie sie to bolek do zadan specjalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 @Forecast kilka poprawek w Photoshop'ie i boleń jak malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 @Forecast kilka poprawek w Photoshop'ie i boleń jak malowany Tasiek a Wy już nie łowicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 22 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 @Forecast kilka poprawek w Photoshop'ie i boleń jak malowany Tasiek a Wy już nie łowicie? Oczywiście, że łowimy! Ostatnie kilka wypadów byłem sam na pontonie, więc fotami się nie mogę chwalić ale Patu był dzisiaj i połowił rapek (ja akurat dziś nie mogłem ) foty pewnie niebawem wrzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 @wobler, łowimy, łowimy - ale czasu ostatnio coś mało.Po dłuższej nieobecności udało mi się wyskoczyć na parę godzin na odrzańskie rewiry w poszukiwaniu jesiennych rap. Poranna mgła ( do godz.11.00) skutecznie uniemożliwiała pływanie po rzece - z trudem wypatrywałem przelotki szczytowej <_< nie mowiąc już o dopłynięciu do mety. Po 12tej sytuacja wyklarowała sie i została chwila na dobranie się rapom do ogonów.Efekt to 3 ryby 70-76cm i jeden grubasek na 80+ .Królowała RH12, jedna ryba na Shada.Sprzętowo b/z, CD BR 2.52m do 35gr, Stella SW4000PG i PP 15lb. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Patryk gratuluję!!! piękne rybska!! ps. który to 80+?? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dokładnie ten Jacku i dokładnie 82cm. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Piękne rapy Patryk!!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Wymiatasz Patryk. Super wyniki, superryby, ekstra foty.Dobrze, że mogę chociaż pomarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Piękne, grube lochy!!Gratulacje Patryk! PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Patu gratulacje! Piękne rapy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dokładnie ten Jacku i dokładnie 82cm. Uploaded with ImageShack.us Ale rybsko,pięknie ukazałeś jej rozmiar,kawał spasionego jesiennego bolka,pozazdrościć tylko i gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 No @Patu widzę że i ja muszę na większa rzekę wyskoczyć bo w mych rejonach malizna trzaska. Gratulacje spaślaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Piękne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 zacne rybska. Graty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Spoko Patryk ......dobry misiu:) Gratuluje, pękł magiczny wymiar:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 @Patu masz zakaz wypadów na rapy bez swojego mistrza Taśka A tak serio, to fajne grube rybska! Żałuje ze nie mogłem tego dnia lecieć pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Spoko Patryk ......dobry misiu:) Gratuluje, pękł magiczny wymiar:) pozdrawiam.. a skąd wiesz, że nie pękł już dawno temu <_< ...Magiczny wymiar to 90 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Spoko Patryk ......dobry misiu:) Gratuluje, pękł magiczny wymiar:) pozdrawiam.. a skąd wiesz, że nie pękł już dawno temu <_< ...Magiczny wymiar to 90 cm Gratulacje Patryk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Kapitalne bolenie Patryk! Szczerze gratuluje udanych jesiennych lowow pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi