ziom7 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Nie nie , klocka stawiałem tak mnie złapał akurat samowyzwalacz, w rzeczywistości nie jestem taki napięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Nie nie , klocka stawiałem To było moje pierwsze skojarzenie ale nie znałem twojego poczucia humoru więc kolejne to CKM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Nie nie , klocka stawiałem To było moje pierwsze skojarzenie ale nie znałem twojego poczucia humoru więc kolejne to CKM hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Panowie, gratuluje listopadowych rap. Ja po dłuższej nieobecności nad rzeka jadę jutro przespacerować się co po niektórych rewirach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Po wielu sobotnio - niedzielnych perypetiach i zdarzeniach niefartownych, jedna z tych bardziej fotogenicznych: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 piękna - gratulacje ja dziś na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Zazdroszczę wyników, mam nadzieję, że w przyszłym sezonie odkuje się za jesienne porażki i rapy dadzą mi się pogłaskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Brawo dla bolków z Wrocławia i Okolic no i dla Tomka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Dziękuję i pozdrawiam Kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzmannn Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Mój lipcowy Bolek 98 cm, na 11 cm wobler.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Duży boleń, ale po zdjęciu dałbym mu max 80.pozdrawiamwujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Wsadziłem to na siatkę i jeśli prawdą jest, że wobler ma 11cm to bolek 85,8cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Mi on na metrówkę nie wygląda..ale i tak jest piękny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 To, że jest wielki, piękny i każdy chciał by go złowić nie podlega dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Moje gratulacje dla lowców jesiennych boleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzmannn Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Jeszcze jedno zdjęcie dla sceptycznych... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzmannn Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 I jeszcze jedno dla sceptycznych, ostatnie.Pozdrawiam wszystkich. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Gratki @Dyzmannn ładnego bolenia choc przyznam ,że wyglada na +80 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 20 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Pal licho ten rozmiar ale po co było tak wozić rapiszona w tym pontonie? Pierwsza fota była daleko na wodzie a teraz już na brzegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Ładny bolesław ale czy tylko same cm sie liczą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Nie widzę ani jednego zdjęcia tej metrówki - też tak macie? Czy coś w ustawieniach mam pomieszane? Inne fotki widzę. EDIT: Już ok. Widzę Ładny bolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Nie wiem jak wyglada 98cm boleń, ale wiem jak wyglądają około 80cm.Kamil ma ponad 180cm wzrostu, paluszki nie pianisty, ryba ledwo 79cm i nie pchana w obiektyw za bardzo. Gratuluję ładnej rybki, ale osobiście nie wierzę, żeby miała więcej niż 80-85. Zmierz jeszcze raz woblerka Jeszcze jedno: masz w rękach rekordową rybę a wędkarze obok sobie dalej łowią? Nikt nie przyleciał zobaczyć? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 I jeszcze jedno dla sceptycznych, ostatnie.Pozdrawiam wszystkich. Czyżby zrzut ciepłej wody Elektrownii Kozienice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary.Łoskot Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Tak, to okolice zrzutu.PS. Piękna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Przepiekna ryba. Szczerze gratuluję Szkoda ,że na samym zrzucie taki Bangladesz panuje (jak w każdym tego typu miejscu w Polsce) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi