Antek_Mks Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Witam wszystkich - listopadowe rapy ! Tatko mówił że jeszcze tego roku można złowić - pojechałem i złowiłem Pozdrawiam serdecznie. ryba nr.2 Ojcu też się udało 22-go listopada ugryzł ten rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Wspaniale jesienne ryby! Moje gratulacje. Witamy na forum Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Super wynik jak na tą porę roku,wszystkie zagryzły na shadkę czy Twoje na coś innego? Klasa Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Gratuluję. Szacuneczek tym bardziej,że za ciepło już nie jest.Piękne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Hej Adrian vel Antek Mks!A miałem już odpuścic rapy i dalej łowić sobie sandacze a tu wasze foty. Chyba bede musiał jeszcze wyskoczyć na bolki ze dwa razy Gratulacje i pozdrowienia dla Taty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Fajne grubaśne jesienne rapiszony.Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Siema Adi, wierny kibicu MKS-u .Fajne, późnojesienne rapciaki - gratki dla Mrongas Teamu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wejście na forum z przytupem Gratulacje, warto słuchać Tatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek_Mks Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Dzięki wszystkim i z osobna za zainteresowanie i gratulacje Moje bolenie złowione na Shadke. Ojciec późnojesienne rapy łowi głównie na gumy - od Delalande ,dalej Relaxa czy Dragona itp. itd. Pozdrawiam. duce13 - w tym temacie na pewno warto słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 No to jeszcze raz brawo,ciężko o tej porze roku o takie bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Miło ze zawitałes na J.PL. W sumie to tylko chyba Ciebie brakowało z ,, ekipy ,, . Jak nie to mn ie popraw. Mam nadzieje ze zagoscisz na dłuzej, bo ,, Mrongas team ,, jest niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Antek, piękne jesienne rapy, na fajnych fotografiach - pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek_Mks Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Miło ze zawitałes na J.PL. W sumie to tylko chyba Ciebie brakowało z ,, ekipy ,, . Jak nie to mn ie popraw. Mam nadzieje ze zagoscisz na dłuzej, bo ,, Mrongas team ,, jest niesamowity Dzięki -dobrych wędkarzy w naszym regionie sporo nie każdy się udziela i pokazuje w necie - ekipa wtedy była by znacznie większa Od siebie tylko dodam że dla mnie jest wielką przyjemnością wędkować w takim gronie.Jeśli będę miał coś do powiedzenia lub pokazania to z pewnością zagoszczę na J.PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 W grudniu po południu Jeden z trzech... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Tradycyjnie ostatki dla Andrzeja. Nie odpuszcza do końca. Wielkie gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Piekne zdjecie z grudniowego boleniowania Brzmi naprawde konkretnie grudniowe boleniowanie Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Niska woda ma swoje zalety ale i wady chociaż dziś najbardziej przeszkadzały śmieci w zatokach....Drugi pożarł całego wobka i branie było prawie jak z lata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zobaczyłem, że Bolenie 2011 ożyły - pierwsza myśl - Andrzej połowił Gratulacje, zdjęcie jak zawsze rewelacyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Jak zwykle statyw Mateusz nie mógł pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Andrzej, a jak wobek prowadzony jeśli można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Klasycznie, Andrzej wymiata, teraz to trzeba umić łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Jak zwykle statyw Mateusz nie mógł pojechać ubolewam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Spirit prowadzony powoli,czasem delikatnie szybciej.Generalnie tempo kleniowe...Idzie w pół wody.A brania są zazwyczaj jakby wobler wchodził w zaczep...Tylko ugina się szczytówka.Ale trzeba ciąć i to mocno bo w pół wody w środku klatki raczej nic innego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Brawo Andrzej.Świetne ryby i fotografie. Grudzień jak zwykle należy do Ciebie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Ja tu jeszcze zawitam... choćby jako ilustrator połowów Andrzeja. On ma cierpliwość do bolków. Ja po kilku godzinach bez brania przestawiam się na sandaczo/szczypłe. Andrew do końca twardo spirituje i najczęściej kończy się to tak, jak na fotografiach. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi