Skocz do zawartości

Bolenie 2011

Tomek1988

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki :D

Z młynkiem to mała historia :D

Potrzebowałem coś pod MŚ we Włoszech.Szukałem dość długo coś fajnego ale w dobrej cenie i ciężko było się zdecydować a tu pod nosem pokręciłem sobie w sklepie jednym shimaniakiem i bardzo mi się spodobał.Wyjątkowo płynnie chodził-dobra cena a że z Malezji to mi nie przeszkadzało.Zaraz po zakupie zamalowałem go całego aerografem na czarno by nic nie błyskało :D

Na razie sprawuje się świetnie choć powoli złazi farba ale przed nowym sezonem znowu go pomaluję :D

Za tą kaskę nie żal a kiedyś będzie dla dzieciaka...

To zwykły Exage 2500 :D

Do mistrzów statywu bardzo mi daleko, a i do mistrzów spiningu również wiele brakuje, ale dobre nastawienie i nieodpuszczanie popłacają nawet w grudniu :mellow:

http://images39.fotosik.pl/1200/94c644c1d088856fmed.jpg

Pogoda była październikowa, ok. 9*C, ciśnienie leciało na łeb, wichura do 7m/s, woda zimna aż parzyła w ręce, a prowadzenie Jazowej uklejki urozmaicone. Dość ordynarny przypon przeciwszczupakowy nie przeszkadzał, ryb tego dnia było więcej. :D

Pozdrawiam

Grzesiek

Dzięki za graty ;) Bez przesady z tym grudniowy i że pogoda nie rozpieszcza (Krzysiek, przewraca Ci się w głowie od hiszpańskiego klimatu! B) ) Pogoda była nawet jak na wczesną jesień całkiem znośna. Ryby tego dnia były akurat wyjątkowo aktywne, widać że szukały moich przynęt Walnięcia jak na chlapaki latem, do tego nawet mniejsze okazy w świetnej kondycji, nie tylko bolki. @Pepol, no pływają france, ale nakombinowałem się bardzo i z tego co widzę, to ryby grupują się bardzo ciasno, na krótkich odcinkach, więc dokładając do tego czynniki zewnętrzne i możliwości czasowe bycia nad wodą, bardzo trudno wyłuskać ładną rybę. A jak już się wyłuska, to czasem zdjęcie nie wyjdzie i tak to jest w samotnym deptaniu nadwarciańskich brzegów.

W sylwestra zwyczajowo kończę z kumplami sezon piłkarski, ale w tym roku chyba nie będzie przeszkód, by i sezon wędkarski zamknąć dopiero z końcem grudnia. :D Połamania!

Pozdrawiam

Grzesiek

• 2 tygodnie później...