Bujo Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Do Cafe nie ma co przenosić, tam na pewno Robert zostanie błyskawicznie zbanowany... Jeszcze zależy co i jak będzie śpiewał To może, w takim razie, należałoby postulować o utworzenie działu bez moderacji (poza ewidentnymi przypadkami łamania netykiety czy nie daj Boże prawa). Taki typowy hyde park A w Hyde Parku był? Jak na królową zaczął gadać to zamknęli, jak na murzynów to dostał wp....dol :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ludziom się w głowach przewraca. Może jeszcze moderatorów w głosowaniu wybierać, co!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Mój największy październikowy boleń. Długość 64 cm. Oczywiście w porównaniu do tutejszych specjalistów to żaden wyczyn, ale mnie cieszy. Nie ważyłem, bo nie chciałem męczyć ryby. Rzeka Narew. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Jak się nie potrafi przechytrzyć takiego 64 cm to okazu się też nie przechytrzy. Każdy jest na jakimś etapie. Na każdym etapie trzeba się umieć cieszyć. Ja bym się dziś z takiego bardzo ucieszył Gratki i powodzenia w zbliżającym się wielkimi krokami sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Sezon coraz bliżej, więc na allegro pojawiło się kilka łamańców Roberta, kto pierwszy ten lepszy, dodam tylko, że będzie wystawiona niewielka ich ilość do publicznej sprzedaży. To pierwsza partia być może jeszcze będzie kolejna, ale pewności nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Od momentu, kiedy zobaczyłem tę przynete w WW bodaj w 1997 r. chciałem ją mieć! Dzisiaj spełniłem jedno z wędkarskich marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Też nabyłem. Jupi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1521 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 potwierdzam przynęta ma moc trza załozyc sznur na młynek szkoda rwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 no to na tą chwilę łamańców już brak, pierwsza partia sprzedana, być może niedługo będzie druga więc kto nie zdążył to będzie jeszcze szansa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 I po aukcji Redzi wysłałem mailika na adres z alledrogo. Jak możesz to zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Rozeszły się ekspresowo <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Już poszła odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 w sumie 2 godziny wisiały chyba najszybsza moja aukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 potwierdzam przynęta ma moc trza załozyc sznur na młynek szkoda rwać Ja rzucam plecionką 6lb i trudno mi go odstrzelić, ale jak się zdarzy to miło popatrzeć jak leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 ŁO Boze, ale bedzie jatka, nie moge sie doczekac waszycch trofeow na J.Pl. Ostrzcie kotwiczki.Moje ulubione rybki poszłhy do lamusa, wiec mysle ze watek bedzie tym bardziej mocno napedzany przez ekipe z pod znaku RH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawm84 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 ŁO Boze, ale bedzie jatka, nie moge sie doczekac waszycch trofeow na J.Pl. Ostrzcie kotwiczki.Moje ulubione rybki poszłhy do lamusa, wiec mysle ze watek bedzie tym bardziej mocno napedzany przez ekipe z pod znaku RH. No mnie nie licz - łamaniec idzie do gablotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi