długi Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Marcel- rewelacyjna fota-gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 nie wiem kto bardziej uśmiechnięty: boleń czy Marcel gratulacje, fajna fota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Dzisiaj w sumie krótkie 2 godzinne wyjście nad Wisełkę od 5:00 do 7:00 z małym haczykiem Boleni nie było widać, woda jakby martwa ale po kilku rzutach uderzył w 7cm siudaka kleń 39cm Potem zacząłem szukać bolków w pół wody i jeden siadł-67cm Moja fotka brzydka ale boleń był ładny Po południu dogrywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 18 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Świetna fotka Marcel, widać satysfakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Dziekuje za pochlebne słowa.Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Zacząłem łowienie boleni z dna. Jest bardzo ciekawie. Sporo wyjść boleni z głębokiego dołu na szybko wyciąganą RH12. Na razie jeden pod 70 cm. C.d nastąpi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Tomek fajne ujęcie bolusia, takie preferuję jeśli już pstrykam to tylko telefonem (odchylam klapkę pstryk i rybka do wody).Jakoś nie wyobrażam siebie jak robię zdjęcia ze statywu z samowyzwaleczem, wolę ten czas poświęcić na kuszenie kolejnej rybki niż przygotowywanie plenerowego studia foto.Oglądam zdjęcia i niekiedy zastanawiam się jak autorowi chciało się robić tyle zachodu dla fotki, ale jak ktoś lubi tak focić rybki (aby nie było wątpliwości, że to on złowił) to niemam nic przeciwko. Mam tylko nadzieję, że rybki oczekują sesji foto w odpowiednich warunkach i mają szanse na przeżycie po powrocie do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 U mnie dzisiaj przy testach wobków sporo młodzieży Boleniowej na forumowe minimum. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 19 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Gratulacje ładne bolusie. Ja w trakcie testowania ludeczki, w końcu sobie połowiłem ale na zaporowce przez 2 godz 9szt od 60 do 73. Była Mariolka ponad 8dych, (brak podbieraka) delikatnie zapięta odczepiła się kilkadziesiąt brań, bolenie wyrzucały wobka na metr w górę jakby się bawiły. Coś mi się wydaje ze rapid lesiewicza, będzie strzałem w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 To mój dzisiejszy, przed burzowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Inny wymiar bolenia. Godz po pracy (burza) 3szt. Podbierak jest już na wyposażeniu Ataki bardzo zdecydowane, z powierzchni i efektowne wyskoki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 21 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 strzałka nie mów mi tylko, że łowisz je na Gołuchowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 W sobotę z @taśkiem molestowaliśmy Odrzańskie rapy po ostatnim wypadzie stricte kleniowo-jaziowym.Parę rybek się skusiło - ryby dość aktywnie żerowały w warkoczach, odkosach i zalanych rafach i łachach.Przy powierzchni sprawdził się Spirit 7 oraz stary, poczciwy Chmiel Karola Ch. Głębiej niezastąpiona była RH12-tka, którą de facto można pohasać na półmetrowej wodzie.Ryby niewielkie, ale zrekompensowały to atomowymi atakami oraz walecznością.Sprzęt b/z - Avid 8`6 1oz, TP 4000Mg, Spiderwire 14lb Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Zacny ten 'Chmiel' Fajne rapiszony Patu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Zacny, zacny - chyba go powinieneś znać .Jeden z ostatnich - dwa rzuty, dwóch wędkarzy, dwie rapy...jedna miejscówka i jedna przynęta Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Mój dzisiejszy, złowiony na wobler Dorado T., kij avid i plecionkę PP na wodzie stojącej.Po zdjęciach @patu moja fotka marnie wypada; ale staram się... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Gratuluję.Ryby są najważniejsze - fotki to tylko dodatek i pamiątka dla potomstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Zacny, zacny - chyba go powinieneś znać .Jeden z ostatnich - dwa rzuty, dwóch wędkarzy, dwie rapy...jedna miejscówka i jedna przynęta a to ta druga rapa... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Tasiek, to ten sam ? Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Gratuluję wszystkim pięknych boleni!Ja miałem wczoraj swój dzień, a w zasadzie 1,5 godziny na Dunajcu-z jednej przykosy złowiłem 8 boleni , w tym 6 od 64 do 73cm ,3 zejścia raczej jeszcze większych , i jedna zerwana ryba po bardzo męczących kilku minutach holu.przepraszam za jakośc zdj. ale miałem ze sobą tylko komórkę. JERZY6, PROSZE TRAKTUJ RYBY TAK JAK NA TO ZASLUGUJA. Z PEWNOSCIA MOZESZ ICH NIE KLASC NA KAMIENIE. IM TO SZKODZI.DZIEKUJE W IMIENIU BOLENI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy6 Opublikowano 23 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 . Na Wiśle tego roku brały mi tylko na nietypowo małe woblery o mocnej akcji, tu na Dunajcu okazało się że też. Chociaż tennajwiększy poszedł z Tarnusem , jego mi najbardziej szkoda ciekawe, pewnie padnie...Prawie wszystkie miały pasożyty jeszcze! to było przedwczoraj w niedzielę, woda lekko zmętniała po burzy.żerowały i brały w pól wody na prądzie i na bani, lubię Dunajec,liczyłem na pstrągi...Pozdrawiam wszystkich . Jerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 rybki fajne, ale folie z korka to ja bym zdecydowanie zdjal... chyba ze masz ochote na obserwacje na zywo kolejnych etapow gnicia korkowej rekojesci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Fajna woda, fajny dzień gratulacje. Szkoda tylko ryb Można było przecież zrobić fotki nie wypinając woblera w wodzie lub chociaż na mokrych kamieniach na skraju wody i brzegu. Bo z tego spotkania z suchymi kamieniami na zdjęciach nic dobrego raczej nie wyniknie Musimy szanować ryby to są żywe istoty tak jak my. Taka delikatna sugestia i rada na przyszłośćNp Tommy pięknie sobie radzi na kamienistej Wiśle u siebie.Podbierak, mokre otoczaki i rybka cała i zdrowa nie męczy się podczas sesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jureki Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Dokładnie Przemek, niestety często przegladając zdjęcia na różnych forach mam wrażenie, że ważniejsza jest fotka niż ryba.Nie wiem czym to jest podyktowane chęcią pochwalenia się, dowartościowania ? bo pamiątka z tych zdjęć byłaby żałosna zwłaszcza jak oglada się je po jakimś czasie na chłodno.Także, również apeluje o rozwagę szanujmy ryby abyśmy mogli je jeszcze w przyszłości złowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi