Guzu Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Dero, Swietne rapsko!Jaka dlugosc ? Gratuluje okazowego bolenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 noo gratki dero piekny boluś ;D chyba jutro też się wybiorę bo jak się ruszyły to trzeba korzystać Powodzenia w następnych wyprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Dzisiejszy wypad powyżej Wrocławiatrafił się ładny z łachy piachu wcześniej obczajonej podczas niżówy Woda dalej wysoka, kawa z mlekiem i cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Rozochociliście mnie tymi bolkami złapanymi na przyborze, że aż sam wyskoczyłem dzisiaj zobaczyć co się dzieje na warszawskiej Wiśle. Niestety nie działo się nic 2h biczowania na zero, w okolica ani jednego ataku bolenia, rzeka jakby wymarła Woda podniosła się wyżej niż myślałem. Jeszcze w niedzielę w tym samym miejscu miałem problem z przeciągnięciem woblera, tak żeby nie orać da i w duchu kląłem że woda nie jest trochę wyższa... Chciałem wyżsżą to mam Tylko, że w 40cm wodzie bolenie biły, a teraz je wymyło gdzieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 71 cm i w pochmurny dzień słońce świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Gratuluje pięknie połowiliście:) @ Dero ile ma ten boleń bo wygląda na jednego z największych w tym temacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ile Ma? Nie wiem Nie mierze złowionych ryb Myśle ze +- 75 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Gratuluję pięknych boleni, miło popatrzeć na piękne fotki z rapiszonami Ja niestety z braku czasu nie byłem już 3 tygodnie na bolkach i w ogóle na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepol Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) . Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez pepol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 @Pepol, bardzo fajny rapiszon, gratsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Piękny boleń @Pepol! 80cm miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Kriss łobuz jeden wymęczył dzisiaj lufę pod 80centów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 I przy okazji wyszło, że Kris jest debilem. Miarki nie miał, bateria w aparacie zdychała ze trzy razy i jedyna fotka wyszła z przepaloną rybą. Robert obiecał pomóc zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 I przy okazji wyszło, że Kris jest debilem. Miarki nie miał, bateria w aparacie zdychała ze trzy razy i jedyna fotka wyszła z przepaloną rybą. Robert obiecał pomóc zobaczymy. Dlatego przed wyjściem na ryby dobrze sprawdzić stan baterii i czy jest karta pamięci. Mi się już przytrafiło jedno i drugie, dość irytująca sytuacja.wujekspróbuj z czarno-białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 63cm na Thrilla Wędka CD 9' 7-28gZauber 4000 PP 10lbUderzył jak wobek przecinał mini warkoczyk Mi sie podobaja takie zdjecia.<_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Fotka kiepska. Ochrzan od Roberta dostałem za niedbalstwo Tomy się rozpędził z tym pod osiem dych. Rybka była bardzo gruba ale więcej niż 75 nie miała. Sprzęt CTS 2.4m jednoskład Stradic 4000FH przynęta wobler RH. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Piekna sztuka ciekawe z jakiej rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Obstawiam że nie jest z rzeki tylko spadła z zaporówki. Ryba była kłuta i to niedawno bo miała w pysku świerzą ranę. Więc pewnie to ta sama która wczoraj miała spotkanie z Tomkiem. Nie pasuje do wizerunku rzecznego bolka. Za gruba i nie brakuje jej ani jednej łuski. Tydzień temu szła huraganowa woda i mogło ją przywiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 i znowu zapomniałbyś wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Hehe. Kiedyś przed wyprawą zabrałem inny kołowrotek. W domu przełożyłem szpulę z plecionką na szpulę z żyłką i nie zauważyłem że przykleiła się pod szpulę mała zębatka. Niczego nieświadomy wypłynąłem na wodę, przepłynąłem kilkanaście km po czym przy pierwszym rzucie zobaczyłem że przy zwijaniu szpula mi się kręci w miejscu. Cóż, trzeba było się zwijać i wracać do domu po tę zębatkę <_<, gdyby mi ktoś zmierzył ciśnienie to by pewnie było z 200+. Miałem z 1.5h w plecy, no i spaliłem trochę więcej wachy niż planowałem. Teraz jak płynę zabieram zapas.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Fajnie, ze Stradic 4000FH łowi bolenie, moje gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 www.rhlures.comrhplus@poczta.onet.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Jak twardy przepełniony to różne rzeczy człowiek zapomina. Kiedyś zajeżdżam nad wodę a tu bolki w powietrzu fruwają. Z czego one się tak cieszą, pomyślałem. Otwieram bagażnik a tu wędki ni ma Dlatego zaraz wezmę sobie karteczkę i dłuigopis i spiszę wszystko co potzrebne przezd poniedziałkowym wyjazdem na zaporowe rapki 2 akumulatory do silnika2 ładowarkibateria do echaładowarka do echa ładowarka do tel.... Żebyś tylko nie zgłupiał od tej wyliczanki. Ale wnioskuję, że pogoda dopomogła i echo doszło. Trzymam kciuki za tą wyprawę może chociaż tam jeziorowe się ostały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 No niestety, coraz więcej robi się tych rzeczy o których można zapomnieć, dlatego kartka, długopis i pakowanie dzień przed wyprawą to niezłe rozwiązanie.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi