Skocz do zawartości

Bolenie 2011

Tomek1988

Rekomendowane odpowiedzi

Szczeciniaki fajne rybaki :lol:

Artech,a za nocnymi wasaczami probowales juz w swoich stronach?

p.s.zabierz Mifka niech cos w koncy złowi... :mellow:

Na nocne sumowanie brakuje czasu, bolki czekają :lol: :lol:

A co do @Mifka, to mimo tego, że mieszkamy w jednym mieście to go ze 3 lata nie widziałem :huh:

co nie zmienia faktu ze jadać na TO lowisko przejezdzasz mi niemal pod domem :mellow:

No i znowu pojawia się duet,w tej roli Patu i Wujek :mellow: .Fajna fota Patu ,ale zdjęcie niżej przebija Cię urodą :lol: pozazdrościć pogody Patu ,u nas leje woda dupna i zabagniona ,o rybach można zapomnieć.

..nawet nie śmię się równać w tej materii :D...

Bolek fakt ma mine jakby nie chciał sie rozstac,zresztą nawet go rozumie. ;) Ale jak moja małżonka zobaczyła te sliczne gumiaczki na nożkach to oszalała :mellow: @wujek gdzie kupiłeś takie cudne gumiory dla Swojej Pani. :D Dawaj namiary bo żyć mi nie da. FOTKA DO KALENDARZA musowo. :mellow:

Zaraz, zaraz, czy ten boleń aby na pewno spełnia regulaminowe normy?

:lol: żartowałem

Oj fotka do kalendarza i możemy robić zakłady czy wygra w głosowaniu :lol:

ps. dla koneserów boleniowej urody tu też się coś znajdzie

TU

Wujek, po prostu prześlij 12 najlepszych zdjęć jakie zrobiliście i będzie po kalendarzu. :lol: A głosować możemy na co innego ;)

U mnie lekki impas, trzy wypady pod rząd bez konkretnej ryby. Woda rośnie, przejrzystość słaba i nie mogę się do nich dobrać. Inna rzecz, że choć są i żerują, to krótko i w określonych godzinach.. Może za bardzo myślę o jakimś lipcowym przyłowie i stąd ta nieskuteczność :D

Pozdrawiam

Grzesiek

Taki z dzisiejszego ranka,wziął na napływie małej rozmytej ostrogi,branie bardzo energiczne po zacięciu kotłował w miejscu parę sekund i dopiero potem odjazd,zdemolował mi kotwiczkę Ownera nr 8 ale udało się wyjąć łobuza.

Użyty sprzęt to Phenix Karabela PST894-2, Shimano 07 Stella 4000, Plecionka 10lb, Przypon strzałowy z fluorocarbonu i na końcu zestawu Sieczka Tomy'ego :D

.

post-4962-1348915700,6446_thumb.jpg

post-4962-1348916455,5537_thumb.jpg

Moje gratulacje ładnego bolenia.

@patu - Super boleń na super fotce.

@ wujek - Ach te kobiety. Moja zona jak zobaczyła zdjecie powiedziala: piekna kobieta w pieknych i modnych gumiaczkach - śliczne zdjęcie . O boleniu nie wspomniała. Osobiscie tez uwazam, ze troche blado wypadl ten bolen na tle tych gumiaczkow. :lol: Moje gratki , pozdrawiam.