siwypike Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Moje gratulacje Patryk.Piękne bolenie na swietnych fotkach. Co tu duzo pisać KLASA MISTRZU. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawas1 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Kurna patu jesteś mistrzuniu normalnie Jak zawsze pikne rybki i pikne fotki! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Patry, ta ryba Ci się po prostu należała A tym zdjęciem to rzuciłeś wyzwanie tym wszystkim „nadmuchanym” osiemdziesiątkom. Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Gratulacje, piękne ryby i foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Niezłe tarpony w tych naszych wodach pływają. A tak na serio to te takimi jesiennymi bolesławami to chyba bez wyrzutów można się pochwalić bez strachu że sie zaraz najada specjaliści. Rozmiary godne uwagi. Trzeba mieć zacięcie i odpowiedni warsztat na plecach żeby akurat ten gatunek ryby poławiać z premedytacją w tak późną jesień. Gratuluje ryb i zazdroszczę pobytu nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Ranek Panek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Gratulacje forecast, teraz każda rapka cieszy podwójnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Dzięki chłopaki za miłe słowo.Ładnie Forecast - widzę, że i u Ciebie RH12 darzy . 70-tak lustereczko z przepaloną łuską <_< Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Jezus, chłopaki jak ja Wam zazdroszczę tych rybek Weźcie mnie ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 piękne rybki:)gratki Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Jezus, chłopaki jak ja Wam zazdroszczę tych rybek Weźcie mnie ze sobą ...to wpadaj w zachodniopomorskie, coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 widzę, że i u Ciebie RH12 darzy . Ja to bym powiedział, że RH króluje, w tym wątku, jako przynęta boleniowa, w poprzednich latach pewnie było tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Gratulacje Patryk Dobra passa trwa a miejscóweczki darzą, i niech tak będzie do końca sezonu bo jest co oglądać. Piękne rapy na super fotkach. SUPER. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 siemka, gratulacje, u Was Rh, u mnie... spirit wiecznie skuteczny na Oderze dziś jeden bolek z forumowym wymiarem, ale fociszcze prześwietlone, pod słońce...pozdro z Wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Warunek na połowienie na RH jest jeden. Trzeba poświęcić tej przynęcie troszkę czasu i przeanalizować, po czym zrozumieć tekst Roberta. Ta przynęta ma w sobie to coś, czego nie mają inne przynęty. Tym bardziej teraz na jesieni to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 A ja dzisiaj zlowilem w koncu znowu bolenia - 72cm na malego RH!! Moj nowy rekord!! Cieszylem sie jak dzieciak! Niestety bardzo slabo walczyl praktycznie podplynal pod brzeg...juz nie ta pora roku pewnie. . PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Bravo Tomek!!! Kawał rapfena. Czuję, że im tam pogonisz ostro kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Nie walczył bo teraz głównie kołują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Bravo Tomek!!! Kawał rapfena. Czuję, że im tam pogonisz ostro kota Dzieki! No ja mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Wiedział że go wypuścisz to co miał się męczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 A tam wypuscic, dobre mielone byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Pierwsza fota jest extra.Ładny bolesław zagryzł uklejeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Pierwsza fota jest extra.Ładny bolesław zagryzł uklejeczkę Udalo sie ujecie, farta mialem. A mialem tylko komorke ze soba - wcale nie tak latwo zrobic zdjecie z mokrymi lapskami i dotykowym ekranem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Gratki Tomu za Bolasa, wkoncu sie udalo Zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 dzisiejszy 70 +jedna fota prześwietlona - trochę touningowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi