andego Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 graty ziom. Gdzie te paluchy tak chowasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 dziękipianistą nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 @Tomek, @ziom - fajne rapciaki.Widzę, że watek podupada, choć mamy jeszcze dobry okres na grube bolenie.Dzisiejszy odpasiony 70+ w kadrze typu rączki przy sobie Strzał z dna w RH12 na uskoku dna <_<... Sprzętowo b/z: CD BR 2.52m do 35gr, Stella SW4000 PG i PP 15lb Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Piekna rapa. No i te zdjecia! Zupelnie inaczej sie prezentuja Twoje ryby Opisalbys moze ten blank CD? Idealny pod bolki z duzej rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Dzięki Tomek.To idealny blank pod grubsze łowienie boleni i sandaczowy opad. Sensownie ładuje się od 8-10gr, ożywa pod RH12 i woblerami pokroju Thrilla 10-tki, Raptora 10tki od Tomy`ego ( circa 20gr). Bardzo szybki, cięty, progresywnie uginający się pod obciążeniem, świetnie zbalansowany - jak dla mnie strzał w 10tkę na dużą rzekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Bardzo dziekuje. Zdradzisz u kogo zbroiles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ..3/4 moich spinningów to XRods... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Moje gratulacje Patryk - ładna rapka i juz tradycyjnie swietnie uwieczniona . U mnie maluszki 60-65 cm. ale licze na większe Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 piekny rapiszon i super fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaej Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 gratki brachu jak zwykle piekny bolek heh. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Gratulacje Patu jak zwykle klasa. To już się robi nudne Ja zachorowałem teraz na kij który zobaczyłem u Roberta. Mocniejszego brata tego CTSa Elite którego już mam. Będzie kolejny patol 2.4m w jednym kawałku <_< Zamówienie na blank już poszło. RH12 leci z niego w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Patryk, piękne jesienne bolasy i wzorowe foty.pozdrawiamw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Dzisiejsze jesienne Bolki przy testach prototypu .Kij Morethan Branzino 3.00m 5-28g,multi Ryoga 1016hl,plećka Varivas 15lb+FC 0,30mm,przynęta Stick Bait Tomy Made Hand .Gratuluje kolegom pięknych ryb.Trochę wypadłem z obiegu ale wracam do gry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Moje gratulacje Tomku - ładne jesienne grubaski. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Fajne rybki Tomy,niby prototyp a już jak połowił Mam pytanko do bardziej doświadczonych kolegów,nie chcę aby wyszedł tu jakiś offtop,po prostu krótka rzeczowa odpowiedź... Do kiedy można skutecznie łowić bolenie z dna i toni? Chodzi mi o to czy bolenie dają się kusić do końca okresu ochronnego czy może do października/listopada,pytam ponieważ ja nigdy nie próbowałem ich łowić tak późno,zawsze jakoś biegałem w tym czasie za sandaczami. Teraz chcę zacząć ale wolę się dowiedzieć czy nie będzie to walka z wiatrakami Za wszelkie podpowiedzi z góry dziękuję ps. Dodam że łowię na przyujściowym odcinku Wisły,kawał wody,więc chciałbym poznać głównie opinie kolegów łowiących na dolnych i ewentualnie środkowych odcinkach dużych rzek nizinnych - wiadomo będzie to miało lepsze odzwierciedlenie na moim odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 W tym sęk że tylko ten prototyp łowił. .Woda wolna a nawet bardzo wolna.Rozpracowanie tej miejscówki zajęło mi blisko tydzień.No!Forecast mi nie co podpowiedział bo już chciałem sobie dać na luz.Co prawda na Sieczkę nie chciały brać ale privy dały mi wiarę w to że wogóle jest szansa.No i ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Wszystko zależy od pogody i temperatury wody, która wpływa znacząco na metabolizm ryb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Witaj. Ostatni bolesław jaki skusił sie na RH-8 w ubiegłym sezonie został złowiony dokładnie w świeto 11-listopada Był to raczej świadomy połów,bo dokladnie pare dni póżniej ładny rapciak strzelił w kopyto 10cm na 35gramowej główce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Zrozumiałe,proszę tylko o jakąś ogólnikową wskazówkę,żebym mniej więcej wiedział kiedy dać sobie spokój bo strasznie uparty jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Zrozumiałe,proszę tylko o jakąś ogólnikową wskazówkę,żebym mniej więcej wiedział kiedy dać sobie spokój bo strasznie uparty jestem ....na emeryturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Panie... prędzej 31 grudnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 31 grudnia to kto żyw gna nad trociowe ciurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Patu jak zwykle na czołowym miejscu,strasznie wypasiony ten z ostatniej fotki,wygląda jakby zaciążył .Tomy a gdzie reszta fotek z rybkami ,kilka sztuk siadło przecie i uchwycone na foto były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Na reszcie fotek ciut za dużo widać okolicy a nie chce mieć tam towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi