analityk Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Cześć, Fajnie łowicie - Gratki . Jaco78 - Czy często zdarza Ci się łowić bolki na kolorowe plecionki? Czy to poważnie obniża ilość brań czy raczej nie? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Analityk, to jest bolo mojego kolegi Rafała ( na fot)i to On na szybko przezbroił się z sandacza na bolenia:) Czy obniża skuteczność ?? On na czerwoną 0.15 miał dwie ryby i dwa konkretne huknięcia ja na 0.13 ciemno-zieloną miałem jednego i jedno branie:)Warto dodać, że Odra jest niska i bardzo czysta, a bolenie zaczęliśmy łowić o godz. 10.30, kiedy woda była dość mocno prześwietlona.....przykosa schodziła z 1m na 2, a główny nurt rzeki obmywał drugi brzeg.....pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 patu ta agrafka to jest ta ta agrafka od wspólnego znajomego ??Nie @szpiegu, to Spinwal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Moja jesienna rapa . Gratulacje dla łowców, szczególnie tych co przyjemne fotki robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Brawo Tomek,piękny, grubiutki odrzański rapiszon. Gratuluję !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Dziękuję Sławek i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BACIAR Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Witam , Rapka piekna , ale fotka też jest bardzo fajna. Lubię takie pstryki. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Piękna rapa Tomek byłem tam dzień wcześniej i przeszedłem sporo km, ale takiej nie mogłem trafić, mogłeś dać cynk, że się z nią ustawiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Dzięki, dzięki.., rybka jest do złowienia jak najbardziej - odpłynęła w świetnej formie; sesja nie trwała długo, a i rybka była bardzo grzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Kurcze, prawie nam wątek spadł na 2 stronędzisiejszy jesienny rapiszon -70Pozdrawiam chłopaków z Jerka, których spotkałemFOTA NIE OSTRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 poszedłem jeszcze 3-4 główki do zakrętu i wróciłem do autanic już nie miałem więceja na zawodach połowili??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Ziom, gratulacje. A gdzie zawody były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Dzięki Tomek, zawody w Lubiążu, ale się rozjechali, ja byłem sobie na priv łowieniu na 3 godzinki i spotkałem chłopaków, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Dobrze Andrzej mówił że fotka będzie prześwietlona My pojechaliśmy w dół pomachać jeszcze przez godzinkę ale była nędza.Dołowiłeś cuś jeszcze na New Killera wyedytowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Dwa z tych nowych kilerów po dzisiejszym ustawianiu przez Andrzeja już w moim pudełku. Ziom7 też pozdrawiam, fajny bolek;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Kurcze, prawie nam wątek spadł na 2 stronędzisiejszy jesienny rapiszon -70] Ziom - Twoje wyniki w jesiennych bolkach mi imponują. Gratki. Tym większe gratki, że to z moich stron ryby - czyli to te które mnie wielokrotnie zignorowały. Dla mnie jesienne, grube bolki jakby zapadły się pod ziemię (a tam wobki nie schodzą) - ostatnio nawet pokazywały się na powierzchni ale i tak nie dawały się złowić. Jeden krótki tylko zagryzł chyba przez przypadek (choć dobry i taki na podtrzymanie na duchu ) Jak ty to robisz człowieku? Jak możesz to napisz parę słów o tym jak prowadzisz przynęty i o charakterze miejsc w których łowisz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Kurcze, prawie nam wątek spadł na 2 stronędzisiejszy jesienny rapiszon -70] Ziom - Twoje wyniki w jesiennych bolkach mi imponują. Gratki. Tym większe gratki, że to z moich stron ryby - czyli to te które mnie wielokrotnie zignorowały. Dla mnie jesienne, grube bolki jakby zapadły się pod ziemię (a tam wobki nie schodzą) - ostatnio nawet pokazywały się na powierzchni ale i tak nie dawały się złowić. Jeden krótki tylko zagryzł chyba przez przypadek (choć dobry i taki na podtrzymanie na duchu ) Jak ty to robisz człowieku? Jak możesz to napisz parę słów o tym jak prowadzisz przynęty i o charakterze miejsc w których łowisz. Pozdro ...ja bym w tym przypadku nie odpuścił...zawsze znajdzie się jakiś sposób <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 12 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 ...ja bym w tym przypadku nie odpuścił...zawsze znajdzie się jakiś sposób <_< ... Tydzień albo dwa temu byłem nad wodą ze znajomymi - bolki pokazywały sie na główkach niezbyt często ale w sumie jakby dodać to co każdy z nas widział przez 5-6 h to zebrałoby się z kilkanaście powierzchownych ataków (mniej lub bardziej zdecydowanych). Nikt z nas nie złowił bolka. Problemem dla mnie było to że ryby pokazywały się raz w danym miejscu i już nie powtarzały ataku - gdzieś odchodziły. Tym samym rzuty w miejsca (czy okolice) gdzie sie pokazywały były nieskuteczne. Poszukiwania ich w klatkach na powierzchni i przy dnie pod warkoczami również nie dały efektu. Wczoraj małe boli pokazywały sie dość raźnie w okolicy odrzańskiej zatoki - olewały wszystko co miałem w pudełku, różne tempa prowadzenia też nie pomogły. Kolega miał puste branie z powierzchni, na spławianego wobka. Myślałem kiedyś, że aktywnego jesiennego bolka łatwo złowić - jak zwykle byłem w błędzie. Podobne jak wyżej sytuacje niestety nie są rzadkością. Ale szukam szukam sposobu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Nie pokazują się ale są....Dziś było fajnie pochmurno i bezwietrznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Andrzej, fajna dynamiczna fotka w późnojesiennym klimacie. Gratuluję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 17 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Gratulacje Andrzej, czekamy na fotkę w śniegowej scenerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Dobra fooootaa gratulacje listopadowej rapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Andrzej myślałem już, że tak wciągnęło Ciebie produkowanie woblerów, że już świat i woda Ciebie nie widzą. Oj brakuje mi Waszych (Twoich, Jacka i Tomka) zdjęć, relacji. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Siemka dzisiejszy niespełna 3 godzinny wypad przyniósł jedną listopadową rapę fota jak zwykle trochę prześwietlona, ale ujdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Minę zrobiłeś jak byś miał z tej rapy strzelać pociskami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi