tymon Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Mnie zaszokowało zestawienie filmu Roberta z filmem nakręconym kilka lat później. Chodzi oczywiście o C&R Brakuje tylko sceny jak patroszą te ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Mnie zaszokowało zestawienie filmu Roberta z filmem nakręconym kilka lat później. Chodzi oczywiście o C&R Brakuje tylko sceny jak patroszą te ryby Siatka jest zbyt krótka..są dłuższe? ps. nie pamiętam tych czasów bo za młody jestem, może i dobrze? W dzisiejszych czasach pół jeziora by umarło... Przepraszam za off top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Nie specjalnie wypadł ten wątek w tym roku. Sezon był bardzo nietypowy ale nam rzutem na taśmę udało się jesienią ładnie połowić. Zapraszam tradycyjnie już na podsumowanie sezonu w filmie BOLENIE 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Robert coś mi się zesrało na polar a ty nic nie powiedziałeś ... kolega ... Pozytywnie zmontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Nie specjalnie wypadł ten wątek w tym roku. Sezon był bardzo nietypowy ale nam rzutem na taśmę udało się jesienią ładnie połowić. Zapraszam tradycyjnie już na podsumowanie sezonu w filmie BOLENIE 2011 Bardzo fajny film , naprawdę miło się go oglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 @Forecast, a powiedz dlaczego do tej produkcji nie założyłeś swojego słynnego polaru w kratkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Hehe polar w kratkę jest od jazi i kleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Film godny zakończenia sezonu 2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Kubuś, jakoś nie miałem serca Ci tego wytykać Z Redzim się już nie patyczkuje i o te krase ciuchy mu się dostaje równo No ale on prawie na etacie a Ty Specjal Guest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Brawo Robert.Świetny film bardzo profesjonalnie zrobiony i do tego tyle bolków.A na kiedy przewidujesz nowe gumy RH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Robert to Ty jeszcze żyjesz? Ostatnio jakbym Ciebie nie widział, a teraz już wiem, że na rybki jeździłeś New concept zapowiada się rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Faktycznie toto nowe ciekawie wygląda,nie wyobrażałem sobie nowej RH w ten sposób,film zobaczę jak będzie chwilka spokoju ps. U mnie w mieście na starówce też często widać z mostków ukleje przy powierzchni i dodatkowo bolenie w natarciu,pouczająca rzecz,można zaobserwować jak poluje boleń na stojącej wodzie. Najczęściej są to nagłe ataki od spodu na biedne rybki,czasem jednak bolenie pływają za uklejami,goniąc je i bawiąc się nimi,doganiają je żeby zaraz po tym zwolnić,ciekawa sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Dzięki Lesiu zrobiłem co mogłem ale filmy z małpek nigdy nie będą profesjonalne. Jak sobie kupię coś co można nazwać kamerą to dopiero pokaże co potrafię Oglądanie polujących boleni to kapitalne doświadczenie. Można tak lepiej zrozumieć charakter tej niesamowitej ryby. Nowa przynęta jest brdzo udana. Na razie ją tylko testowałem. Pracuje bez zwijania w wolnym nurcie tak mocno, że czuć na kiju drgania. W stojącej wodzie reaguje żwawo na najmniejszy ruch wędką. Bardzo się przyda taka nowa zabawka. Będą 2 modele, 12 i 14 cm w dwóch wersjach wagowych. Nie wiem dokładnie ile ale tak od 18 do 40 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Robert jak by co to ustawiam się już w kolejce po nowe ukleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Oglądanie polujących boleni to kapitalne doświadczenie. Można tak lepiej zrozumieć charakter tej niesamowitej ryby. W pełni się zgadzam,jak latem jestem w okolicy to zawsze zachodzę zobaczyć polujące bolenie. Sprawa jest o tyle ułatwiona że bolenie robią to zazwyczaj przy samym moście,więc wszystko idealnie widać z góry,ukleje pływające przy samej powierzchni i raz na jakiś czas przepływający pod nimi spory cień... Super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Robert jak by co to ustawiam się już w kolejce po nowe ukleje.Drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jest jedna ciekawostka związana z filmem. Występuje tam jedna ryba którą złowiliśmy jednego dnia na Ołówek a następnego na ukleję. Wyłapaliśmy to na zdjęciach. Na filmie też to zapewne jest. Ma 2 ciemne plamki u nasady płetwy ogonowej. Jak wyłapie to podam w której minucie filmu jest. A w 5 min. widać jak pływa najnowszy model uklei 14 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Moje plamki były u nasady pleców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Nie chwal się już tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 W końcu się doczekałem. Wielki szacun mistrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Robert bolki jak bolki, ale za to są nowe elementy w podkładzie muzycznym. Jak usłyszałem pierwszy kawałek poczułem się zawiedziony, ale potem pojawiły się dobrze znane rytmy wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Jest jedna ciekawostka związana z filmem. Występuje tam jedna ryba którą złowiliśmy jednego dnia na Ołówek a następnego na ukleję. Wyłapaliśmy to na zdjęciach. Na filmie też to zapewne jest. Ma 2 ciemne plamki u nasady płetwy ogonowej. Jak wyłapie to podam w której minucie filmu jest. A w 5 min. widać jak pływa najnowszy model uklei 14 cm Na filmie pracuje rewelacyjnie, czekam aż zaczniesz je robić na większą skalę i na pewno się zgłoszę.Mam takiego upierdliwego bolka co szargał mi nerwy kilka razy w tamtym roku, normalnie obwąchiwacz przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 No to żeś mi @Robert fajnego prezenta w urodziny zrobił tym filmikiem - nic tylko pozostaje do skrzynki częściej zacząć lookać a nóżwidelec majowi statyści zagoszczą PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 ooooooooo nawet jestem na tym filmie Jesień udana, zima stosunkowo też Teraz czas na wiosnę by w końcu dała się odczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Arek, to najlepszego wszystkiego Film na prezent? E tam, dostaniesz nowe ripperki jak tylko będę miał. Ryby ocipieją na ich widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi