mackot_88 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Witam.Nie wiem, czy to odpowiedni dział, ale ryzykuje :-) Od pewnego czasu mam problem z kierowaniem do danego punktu w Google Maps. Nie wiem, co się dzieje, wcześniej wszystko działało jak trzeba. Gdy wpisuję miejsce docelowe,trasy się wyznaczają, jednak później nie chce mnie kierować tam gdzie trzeba. Próbowałem odinstalować aplikację i zainstalować ponownie, aktualizacja też się jakiś czas temu zrobiła. W ustawieniach komvibowalem na różne sposoby, aż mi się chyba pomysły skończyły.Ktoś może wie,w czym problem,lub miał tak samo jak ja?:-) Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł O Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Nie pobierałeś czasem obszarów offline ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 a transmisje danych włączyłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Transmisja włączona,obszary offline pobierane, ale już po tym,jak wcześniej miałem ten problem. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 (edytowane) Zauważyłem coś podobnego. Też kierowała mnie kilka razy w złą stronę. Z mojej strony mogę polecić (jeśli jesteś użytkownikiem androida) nawigację HERE WeGo. Miałem kiedyś na Lumii i odkąd przesiadłem się na Galaxy i Google poprowadziła mnie w las, zainstalowałem ten program i jestem bardzo zadowolony. Edytowane 15 Listopada 2016 przez aTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Zainstalowałem, przetestuje jutro, zobaczymy, czy będzie działać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Zainstalowałem, przetestuje jutro, zobaczymy, czy będzie działać ;-)Tylko pobierz mapy offline w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Ogólnie poczytałem i wychodzi na to,że to wina androida... W ogóle nie może znaleźć gpsa:-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 A jak sprawuje się wam yanosik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Jako ostrzegacz rewelacyjnie. Jako mapa - google rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł O Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Sprubuj tak: obszary off-line -> ustawienia -> ustawienia. Wyłącz "Tylko Wifi" Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Sprubuj tak: obszary off-line -> ustawienia -> ustawienia. Wyłącz "Tylko Wifi" Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu TapatalkaNie prubuj tak, raczej spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi