mathew.stepnicki Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 (edytowane) Witam Nie mogę nigdzie znaleźć informacji na temat czy szpula od shimano Sahara gte będzie pasować zamiennie z ta od twin power xtr? Mam problem z dostaniem orginalnej szpuli a zamieniki od sahar jest pełno... Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Listopada 2016 przez mathew.stepnicki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Witaj.W wielkościach 3000/4000 szpule nie są zamienne.Kołowrotki na wałku posuwu szpuli ( TP XTR, Biomaster LS, Sradic X GTM...) mają wyższą szpule jak w kołowrotkach na ,,s''-owatym posuwie (Sahara GTE, Sedona RA, Nexave R...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathew.stepnicki Opublikowano 16 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Dziękuje za odpowiedź. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2016 Jaką szpulę potrzebujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi