Tomy Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 No koledzy jak w temacie zakupiłem 23 i 28lb pod Bolki przejdą niebawem chrzest bojowy i zdam relację.Wiem że znakomity a może i najlepszy łowca Boleni który jest obecny tu z nami na forum łowi na te właśnie plećki wiec obaw nie mam,ale opinią na ich temat się podzielę.Cena ok.150-160zł za 200metrów jest bardzo rozsądna moim zdaniem.No!!!i ten NIEBIEWSKI kolorek ajajaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Nawijaki nabite . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Daj znac Tomy jak tam Varivas Ja w tym roku tez przeszedlem na niebieskie JAPAN .Ale innej firmy - MOMOI. Boleniowe testy za kilka tygodni. Dam znac jak poszlo z Momoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Daj znac Tomy jak tam Varivas Ja w tym roku tez przeszedlem na niebieskie JAPAN .Ale innej firmy - MOMOI. Boleniowe testy za kilka tygodni. Dam znac jak poszlo z Momoi Guzu nie mówi się niebieskie tylko NIEBIEWSKIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ja od wczesnej wiosny używam czerwonej MOMOI ,i mam bardzo pozytywne odczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 MOMOI mam na młynkach drugi sezon - bardzo dobra plecionka. Jednak przy wartości 0,06 / 0,08 / 0,10 (nazewnictwo podaję za producentem) przy dłuższym użytkowaniu zaczyna się przecierać i spada jej wytrzymałość. W ten sposób straciłem kilka cennych przynęt (odstrzelone). Wniosek - koniecznie stosować do w/w mocy-grubości przypon strzałowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz59 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 a gdzie ją kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja polowilem intensywnie na Odrze na linke 15lb. Super linka. Szybko stala sie gladka i miekka. Trzyma parametry. Wytrzymala i bez niespodzianek podczas oblawiania plytkich przelanych przelewow w poszukiwaniu boleni.Drugiego dnia trafilem na zestaw z nia sumka 130 cm i momentami bylo naprawde silowo - szczegolnie przy ladowaniu Polecam ta momoi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi