niktważny Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam, gdzie można zapolować na zębatego w Krakowie, ostatnio zwiedziłem Przylasek Rusiecki nr 1 ale jest zarośnięty i ciężko coś z brzegu złapać, pojechałem więc na Brzegi tu już lepiej okoń 40cm plus niewymiarowe zębole i sandałki, wszystkie ryby wróciły do wody. jak wygląda sprawa z drapieżnikiem na Brzegach, jest tam aż 3 zbiorniki na których mogę łowić, ale nie wiem od którego zacząć ? Zupełnie nie znam tych akwenów, dodam że łowie w 99% na gumki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Dobry nick, dużo w profilu...Wszyscy lecą podać namiary na prywatne miejscówki Witaj na forum, powiedz coś o sobie - może tak będzie łatwiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
datoos Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Myślę, że skoro do tej pory nie spadła lawina odpowiedzi na Twoje pytanie to już raczej nie spadnie. Ale co ja mogę Tobie zaproponować to przyuważyć gdzie siedzą dziadki i miejscowi. Podejść pogadać, popytać i wystarczy. Odrobina pomyślunku wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktos Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Podgórki Tynieckie kiedyś tam coś pływało... Wisła ujścia rzek, pod klasztorem Norbertanek fajnie tam ale kamienie sieją spustoszenie w pudełkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi