Casdamato Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Koledzy czy ta wędka nada się do łowienia z ł?łdki (gł?łwnie to mietk?łw) gł?łwki (koguty) od 10 do 25g (max 30g) zastanawiam się czy wędka nie ma za du?źej mocy (nie jest za sztywna) zale?źy mi ?źeby szczyt?łwka delikatnie pracowała i uginała się przy opadzie. Dotej pory z brzegu łowiłem team dragonem od 18-42g i wędka była dla mnie za sztywna długość 1,98mprzynęty 14-35gakcja fast dzięki za podpowiedźpozdrawiam Casd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Wedlug mnie ten kijek będzie za mocny do Twoich zastosowań. Przy gramaturze powyzej 25g zacznie tak naprawde cokolwiek pokazywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ten Avid jest bardziej uległy ni?ź dragony do 42g, ale jak dla mnie do sandaczowego opadu komfort zaczynał się od 15g gł?łwek Miałem jego kr?łtszego brata 6,6stopy i - 198cm, bo 70MHF o kt?łrym piszesz ma 213cm. Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Tu masz film w roli gł?łwnej właśnie Avid Inshore: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 model l?źejszy AIS70MF od 11 do 21 g będzie juz za słaby ? Nie ma nic pośredniego ? Co byście zaproponowali ? mo?źe poprawie chce łowić gł?łwkami g?łwnie w przedziale od 17g do 25g w niekt?łrych przypadkach chce wejść do 30 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 model l?źejszy AIS70MF od 11 do 21 g będzie juz za słaby ? Nie ma nic pośredniego ? Co byście zaproponowali ? mo?źe poprawie chce łowić gł?łwkami g?łwnie w przedziale od 17g do 25g w niekt?łrych przypadkach chce wejść do 30 g Z pewnością AIS70MF będzie tutaj odpowiedni. Łowiłem identycznym Inshore'm z serii Legend i zaczynał pracować powy?źej 25g.Do takich zastosowań posiadam i polecam kijek z serii Legend Elite do 5/8 uncji (17,7g). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Mam rzeczony kijek i fajnie działa ale od 15 g w g?łrę - za sztywny dla ciebie prawdopodobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Mam rzeczony kijek i fajnie działa ale od 15 g w g?łrę - za sztywny dla ciebie prawdopodobniea ja mam AIS70MLF i na bank jest zbyt delikatny, chocia?ź 21g pociągnie na pewno.Wniosek z tego sensowny to, ?źe powinieneś celować raczej w AIS70MF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 model l?źejszy AIS70MF od 11 do 21 g będzie juz za słaby ? Nie ma nic pośredniego ? Co byście zaproponowali ? mo?źe poprawie chce łowić gł?łwkami g?łwnie w przedziale od 17g do 25g w niekt?łrych przypadkach chce wejść do 30 g Z pewnością AIS70MF będzie tutaj odpowiedni. Łowiłem identycznym Inshore'm z serii Legend i zaczynał pracować powy?źej 25g.Do takich zastosowań posiadam i polecam kijek z serii Legend Elite do 5/8 uncji (17,7g).Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi