chlodnica Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 http://tvnmeteo.tvn24.pl/informacje-pogoda/swiat,27/dziesiatki-tysiecy-snietych-ryb-w-kanale-w-nowym-jorku,217427,1,0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 O takim samym wypadku u wybrzeży US, słyszałem już wcześniej. Na jakimś kanale geograficzno-przyrodniczym, omawiano właśnie dokładnie taką samą sytuację. Dziwne że nie znalazł się żaden rybak, który siecią przerzedziłby stado. Swoisty paradoks, gdyby tak u nas kiedyś było więcej ryb niż wody . Tylko wtedy raczej wędkarstwo nie byłoby dla mnie (pewnie nie tylko dla mnie) żadną atrakcją. Sam się na tym parokrotnie złapałem, że kiedy było łatwo złowić rybę, nie było to takie fajne. Najwięcej atrakcji dostarcza mi złowienie kilku ryb wymagających dużej ilości potu i bólu ramion. Jednak brak ryb (jak najczęściej jest w mojej okolicy) ta żadna frajda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 U nas nikt by nie dopuścił do tego aby w wodzie było tyle ryb. A dla tych kilku co zostały starczyłoby tlenu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 No i macie prostą odpowiedź na pytania o odłowy sieciowe PZW - po prostu dbają o ryby, żeby się nie podusiły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi