tomekkor Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Cześć wędkarze. A poza naszym hobby czy komuś się poszczęściło w losowaniu biletów? Mnie się udało wylosować bilety na mecze Polski w grupie ( czyli prawdopodobnie wszystkie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Na mecz otwarcia mecz o wszystko i mecz o honor ?? Ja niestety nie załapałem się na żaden..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Na mecz otwarcia mecz o wszystko i mecz o honor ?? Ja niestety nie załapałem się na żaden..... Ja tez nie, ale chyba nie pomoglem szczesciu olewajac kompletnie temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ja zapisałem się na 20 meczów. Wylosowałem.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ja tam najlepiej czuje się na ŻYLECIE . Prawda, ze piękny doping KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ja, podobnie jak Guzu, nie dałem sobie zbyt wielu szans, a mianowicie - zero Po obrazkach ze wspaniałej zabawy pomeczowej legionistów i lechitów w Pucharze Polski, odechciewa mi się obcowania z piłką nożną z perspektywy stadionu.No moooże na Lecha w LM bym jeszcze poszedł, ale to tylko jakby mnie koledzy bardzo namawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ja niestety obejrzę mecze w TV - a tak liczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Ja, podobnie jak Guzu, nie dałem sobie zbyt wielu szans, a mianowicie - zero Po obrazkach ze wspaniałej zabawy pomeczowej legionistów i lechitów w Pucharze Polski, odechciewa mi się obcowania z piłką nożną z perspektywy stadionu.No moooże na Lecha w LM bym jeszcze poszedł, ale to tylko jakby mnie koledzy bardzo namawiali Grzechu ty nie wiesz że jak, nasi, grają mecz ,to nad Wartą jest pusto?! ja się modlę, o takie mistrzostwa co tydzień, albo nawet dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Tam gdzie ostatnio byłem też było pusto, a nasi nie grali. Sam diabeł bałby się tam zapuścić, a i babę szkoda by mu było posłać <_< Już widzę, że jeszcze parę tygodni i sajgon nadbrzeżny zacznie osiągać stopień czołgaj się albo zawróć. Będzie wesoło!Bliżej miasta to wiadomo, że pustoszeje plener, jak jest większy koncert, mecz, czy coś. Też to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ja jadę. Po załozeniu kont dla siebie i całej rodziny wylosowałem mecz 12 czerwca we Wrocławiu. Jaki to bedzie nie mam pojęcia ale biletów jest cztery więc pewnie się z kumplami nudzić nie bedziemy. Czekam aż Platini da sygnał żeby kasę wpłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 11 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ja tam przezornie nie losowałem i spierniczam na ten czas z Warszawy , bo mnie jakąś strefę zero chcą zrobić z zakazem parkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ja liczę ,że do Poznania przyjadą Niemcy,Turcy i mogą być Angole:)Niezawodnych kiboli ma też Serbia -ale nie wiem jak szanse na awans u nich wyglądają Ewentualnie Gracy ....Wtedy wieczorami na rynku będzie fajnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Ja tam najlepiej czuje się na ŻYLECIE . Prawda, ze piękny doping KLIK Doping jak doping... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi