świstak Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Witam Czy orientuje sie któryś z kolegów czy body z tp 3000fc pasuje do wielkości 2500?Podczas upadku uszkodziłem lewą i prawą cześć body no i teraz mam zagwózdkę co z tym fantem zrobić. Za pomoc z góry dziękuje. PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EdekZfabrykiKredek Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Pytasz o model TP3000SFC jeśli tak to body jest takie samo co w modelu TP2500FC Edytowane 18 Listopada 2016 przez FlyFisherman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 18 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Ok, dzięki wielkie kolego, to dla mnie bardzo istotna wskazówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi