kotwitz Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Mam pytanie dotyczące otrzymywania wiadomości od użytkowników wysłanych za pomocą tapatalk ( nie korzystam i nie chcę ). Otóż nie wyświetlają mi się na ekranie głównym. Informację o takiej wiadomości mogę odczytać jedynie z maila.Czy tak to funkcjonuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerek48 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 witam Można odczytywać w zakładce gdzie są po prawej stronie ekranu.Cztery kwadracik.Możesz zjechać na sam dół i masz wersja komputerowa.Jak wejdziesz mam wiadomości .Proste jak gwoźdź do trumny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Nie mogę wysyłać wiadomości za pośrednictwem programu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bony20 Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Kol @kotwitz masz zapchaną skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tresor Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Czy istnieje możliwość sortowania wiadomości w dziale giełda? Na kompie klikam MOTOROWODNE i mam co chce. Na telefonie nie potrafię a innych ogłoszeń jest tyle.... Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bartek_C Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Przewiń na dół strony i tam masz ramkę "Pełna wersja". Będziesz miał, jak na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 venom_666 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 a napewno nie mylisz tapatalka z mobilną wersją strony?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kotwitz
Mam pytanie dotyczące otrzymywania wiadomości od użytkowników wysłanych za pomocą tapatalk ( nie korzystam i nie chcę ). Otóż nie wyświetlają mi się na ekranie głównym. Informację o takiej wiadomości mogę odczytać jedynie z maila.
Czy tak to funkcjonuje?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi