popper Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Jakiś pomysł, aby się pozbyć natręctwa takich obrazków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Adblock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Adblock Dokładnie, od czasu jak go włączyłem mam spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Adblock chodzi non stop. Niestety to i tak się pojawia. Ta czarna obwódka prostokąta to właśnie już efek działania blokady. Po jakimś czasie świnstwo znika ale jest wqrwiające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 adblock tylko blokuje okienka i to niektóre.Masz malware jakieś i trzeba "odpchlić" komputer ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 przyjrzałem się https://usunwirusa.pl/reklamy-great-deals/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Chyba się udało. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Polecam adwcleaner w takich przypadkach. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Dokładnie, u mnie też dopiero adwcleaner poskutkował. Adblock nie dawał rady :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Malwarebytes Anti-Malware też się sprawdza na te cholerstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Sprawdza się na większość ;-) i płatna wersja.Darmowa niestety nie zawsze rozwiązuje problem, ale zapisane wyniki skanowania pozwalają ręcznie usunąć zainfekowane pliki i foldery, a co najważniejsze wpisy rejestru które potrafią wiele namieszać i mimo pozornego usunięcia robali - ściągnąc i zainfekować od nowa, lub też stworzyć taki plik.Jedyne co naprawdę pomaga, to uważne klikanie w ekran, bo czasem zamykając okienko wyrazamy zgodę na zainstalowanie śmiecia ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi