lolo_STG Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Cześć orientuje się ktoś może gdzie kupie opakowania do woblerów takie jak na foto ? Edytowane 19 Listopada 2016 przez Adam L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Zerknij tu http://imanex.pl/ lub tu http://www.akku-plast.pl/pudelka_dwuczesciowe.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 Tutaj nasz forumowicz sprzedaje (nie wiem czy takie pasują): http://jerkbait.pl/topic/82170-sprzedam-pudełka-na-wobleryblister/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 takie pudełka trzeba zamawiac indywidualnie....bo ciężko dobrać cos gotowego pod konkretny wymiar...trzeba zapłacić za zrobienie wzornika + min, 1000szt. dzwoń do firm i pytaj o terminy i warunki...ja mam na zbyciu dwa rodzaje pudełek...napisz mi wymiary woblerów to sprawdze czy będą pasowały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinraf Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 a na wahadłówki są takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 takie pudełka trzeba zamawiac indywidualnie....bo ciężko dobrać cos gotowego pod konkretny wymiar...trzeba zapłacić za zrobienie wzornika + min, 1000szt. dzwoń do firm i pytaj o terminy i warunki...ja mam na zbyciu dwa rodzaje pudełek...napisz mi wymiary woblerów to sprawdze czy będą pasowały... To są abstrakcyjne ceny. Przynajniej ja trafiłem na taką ofertę: matryca 3-4 tys. Zamówienie minimalne 1000 szt. cena za sztukę jakieś 60-90gr. Naprawdę nabywca opakowań musi jeszcze doliczyć sobie matrycę? Taka cena za matrycę? Zwariowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mi106 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 zależy jakie to są pudełka...cena matrycy do pudełek typu "sześcian" to około 150-200zł....to troche cena z kosmosu te 3-4tys....podejrzewam że chcieli Ci spławić w ładny sposób trzeba obdzwonić sporo miejsc żeby coś znaleść.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryga Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Kolego pisz jakie wymiary cię interesują,mam dojście do takich opakowań,nie trzeba zamawiać w tysiącach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyziom Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Witam poszukuje opakowania 40x40x100/120 mn ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Jeśli chcesz sprzedawać wysyłkowo swoje wyroby to tego typu opakowania nie są dobrym wyborem. Po pierwsze są zwykle dość drogie, lepiej tą forsębzainwestować w lepsze kółka/kotwice itp. Po drugie rośnie Ci gabaryt przesyłki i kupujący będzie musiał zapłacić więcej, a i tak jest spore prawdopodobieństwo, że dostanie przynęty w wygniecionych opakowaniach. Inna bajka jeśli chcesz wstawiać do sklepów jakieś wyroby chociaż i tu można sobie inaczej poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolik1994 Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Posiadam blistry wsuwane w 5 wielkościach na przynęty od 2 do 16cm.Potrzebne do nich są jeszcze kartoniki, przy okazji dam namiar na tanią drukarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi