jamesty Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Potrzebuje takiej części E59-4101 SET PLT 1 10.90$ Zepsuła się lub sam zepsułem nie wie ;] ale muszę ją kupić Gdzie mogę ją dostać. Admin z daiwa napisał mi żebym zadzwonił i serwisu ale w Polsce nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 A co to za prztyczek i od czego..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Do Daiwa procaster 100hl . Sprawa już się rozwiązała znalazłem w necie e-sklep w usa z częściami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Jeśli mike's reel repair to dużo cierpliwości życzę <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi