kazik018 Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Witam, kupiłem na allegro tube do wędki i ma ona dł prawie 2m i teraz sprzedający nie mo?źe mi jej przysłać a tylko zwr?łcic kase.Tuba była okazją i teraz nie ma jak mi jej dostarczyć.Wg. Was jakim środkiem transportu mozna by to wysłać mam tu na myśli jaki kurier to we?źmie.Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerwz Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Wbij w googlową szukajkę kurier.net i tam wyliczysz najtańszy transport. Co nie znaczy tani , przy takich przesyłkach wychodzi ok 30 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kazik018 Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Dzięki przekazałem to sprzedawcy mo?źe da rade to dowieść, cena jaka sie pokazałana symulatorze to jakies 32zł.Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RobertGizycki Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 UPS bez problemu przewiezie. Ja do moich jednoczęściowych wędek zamawiałem tubę 220cm o średnicy 14cm i nie było z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kazik018 Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 I jaką kasę zapłaciłeś??Jak pamiętasz i jak mo?źesz to podaj.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 RobertGizycki Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Dokładnie nie pamiętam, ale mogło to być około 40zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kazik018 Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stugrzeg Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Ja od lat wysłałem dziesiątki tub 2 - 2,15m pocztą Polską. Kiedyś płaciłem za priorytet 16zł, a teraz przyjmują tylko jako na warunkach szczeg?łlnych za 21zł w taryfie 1 - 2kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 woblerwz Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 U mnie na poczcie niestety trzymają się swoich przepis?łw kt?łre poczytali, powy?źej 1,5m nic nie biorą (bez skojarzeń). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stugrzeg Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Zdarza się, ale mo?źe wystarczy iść do kierownika/czki urzędu.Mi te?ź się zdarzyło tak, poszedłem zrobiłem grandę powołując się na przykłady dostarczania takich przesyłek - poskutkowało na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kazik018 Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Podobno przyjęli ale p?łźniej oddali ze gabaryt niby( tak mi sie tłumaczył sprzedawca)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stugrzeg Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Mo?źe Kolega poprostu nie chce wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kazik018 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Witam, dzięki za podpowied?ź w sprawie kuriera, jednak tuba fewicka dotarła i sprzedawca sie okazał rzetelny( no mo?źe troszkę niedoinformowany).Pozdrawiam Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kazik018
Witam, kupiłem na allegro tube do wędki i ma ona dł prawie 2m i teraz sprzedający nie mo?źe mi jej przysłać a tylko zwr?łcic kase.
Tuba była okazją i teraz nie ma jak mi jej dostarczyć.
Wg. Was jakim środkiem transportu mozna by to wysłać mam tu na myśli jaki kurier to we?źmie.
Pozdrawiam Mariusz
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi