raf7 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Witajcie,Czy posiada ktoś może polską instrukcję do sondy Simrad GO7 lub ewentualnie Lowrance Elite-7 Ti ? Jeśli tak, to byłbym wdzięczny za pomoc, bo od kilku dni szukam po necie i nie udało mi się znaleźć. PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Stafford Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Też nie znalazłem. Jakbyś dorwał daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raf7 Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Czyli wygląda to na większy problem. Ciekawy tylko jestem, czy w oficjalnych dystrybucjach (na Polskę) nie ma polskich instrukcji, czy po prostu nikt nie kupuje "u Parkera", bo po prostu są za drodzy. PozdrawiamRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Jest jeszcze opcja, kupują a nie udostępniają za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 synek007 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Są polskie instrukcje,130 stron ale bardzo ogólnikowe.Co potrzebujesz?Może obejdzie się bez skanowania? Edytowane 22 Listopada 2016 przez synek007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raf7 Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Są polskie instrukcje,130 stron ale bardzo ogólnikowe.Co potrzebujesz?Może obejdzie się bez skanowania? Dzięki za reakcję. Jeśli chodzi o instrukcję, to przydałaby się w całości. Wiem, że jest dość ogólnikowa, bo to generalnie pewnie to samo co po angielsku, ale mimo wszystko czasami warto się podeprzeć ojczystym językiem.A tak btw. - masz do Lowrance'a czy Simrad'a ? Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 synek007 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Mam do Elitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yahu72 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Znalezione w sąsiednim temacie. Co prawda do HDS 3 ale prawie takie same menu https://doc-0s-2o-docs.googleusercontent.com/docs/securesc/ha0ro937gcuc7l7deffksulhg5h7mbp1/on8ct306f7joksnv95nf6rmj1tir9kcq/1483279200000/02749411352094804003/*/0B7irv48iOipBNjk0OUk5Q2QzVG8?e=download Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Hds/ti pokrywają się w 90% odpada ci tylko funkcję sieciowe sterowanie aut pilota i coś tam jeszcze- niuanse. Simrad bazuje na bardzo podobnym sofcie co hds/ti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
raf7
Witajcie,
Czy posiada ktoś może polską instrukcję do sondy Simrad GO7 lub ewentualnie Lowrance Elite-7 Ti ? Jeśli tak, to byłbym wdzięczny za pomoc, bo od kilku dni szukam po necie i nie udało mi się znaleźć.
Pozdrawiam
Rafał
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi