pablotor Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam. Pytanie czy ktoś posiada, u?źywa, widział u kogoś lub w sklepie nową Stelle FE. Przymierzam się do kupna tego kołowrotka w rozmiarze 4000 i interesuje mnie opinia innych u?źytkownik?łw. Młynek u?źywany będzie przewa?źnie na Wiśle... sporadycznie jeziorko jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Nie wiem czy sie pojawia jakies negatywne opinie. Acz chetnie bym poczytal - tak poznawczo.To kolowrotek za 2000 PLN. Musi byc super.Bo alternatyw sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 @Guzu czy?źbyś miał coś w promocyjnej cenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Panowie, Nie znam cen polskich, i na szczescie nie musza one stanowic dla mnie punktu odniesienia. Skupmy sie na Stelli 4000 FE, a nie na tym gdzie i za ile mozna ja kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Kręciłem tym młynkiem w wersji JDM jedynie na sucho i c?ł?ź tu mo?źna powiedzieć... pracuje b.płynnie i jest leciutki (260g, przeło?źenie 5,2:1). Znajomy, kt?łry ma wersje 4000FE i 2500FD m?łwił mi ostatnio, ?źe ta druga jest r?łwnie dobra Osobiście w modelu FE nie pasowałoby mi to wysokie przeło?źenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Napewno musi byc swietna,i miec wszystko ok z 2000tyś,lecz czasem mo?źe pojawic sie jakies ...ALE... naprzykład zbyt mała ilosć smaru <_< (lub wog?łle),to taki mały OT za co sorka,ale czytałem na kt?łryms z for?łw,ze przekładaja FD nad FB lub odwrotnie,lecz nie wiem czym jest to spowodowane,pisali ze jakies tak stuki na przekładni i luzy,tak o jednej jak i o drugiej,wiec NAJLEPIEJ BEDZIE JAK SIE WYPOWIEDZA POSIADACZE, a nie jak ja, tylko plotkarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Tak sie poskladalo , ze jestem posiadaczem ( czy szczesliwym to sie okaze) tego kolowrotka . Narazie byl raz na rybach i niewiele mozna powiedziec .... Ciezko oceniac kolowrotek ktory w tym roku wszedl na rynek. W porownaniu z poprzednimi modelami podobno zmieniono rozmiar przekladni na wiekszy , ale jak to sie sprawdzi w praniu - czas pokaze. Jesli bedzie tak dobry jak wszystkie poprzednie modele to bedzie genialny Mam jednak dziwne wrazenie, ze jego praca nie jest tak maslana jak modeli FB i FD . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablotor Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Jak oceniasz jego pracę nad wodą w trakcie łowienia ? Mo?źesz mu coś zarzucić ? Jakieś stuki czy tym podobne rzeczy ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Jak oceniasz jego pracę nad wodą w trakcie łowienia ? Mo?źesz mu coś zarzucić ? Jakieś stuki czy tym podobne rzeczy ? Jesli nowa Stella na pierwszym wyjezdzie na ryby ma wydawac dzwieki podczas pracy pod obciazeniem to chyba zblizamy sie do konca. Moja SW 4000 po trzech latach lowienia na ciezko i kilku konkretnych rybach chodzi tak...ze jak chce miec porownanie jak chodzic powinien kolowrotek to wyjmuje ja i krece 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruz Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Napiszę tak jak Guzu bo nie bardzo wiem co mam odpowiedzieć . Jak mo?źe kołowrotek tej klasy stukać czy pukać czy źle chodzić na pierwszym wędkarskim wyjeździe ? Mam - 7 mo?źe 8 letnią stellę FA , kt?łra swojego czasu , przez 3 czy 4 sezony była naprawdę molestowana , męczona , zarzynana itp itd. Dzisiaj kiedy jadę z nią na ryby , zakładam do kija i macham przynętami , kt?łre są co najmniej m?łwiąc cię?źkie i stawiają du?źy op?łr w wodzie - mam wra?źenie , ?źe ten kołowrotek jest pierwszy raz na rybach , i ?źe dopiero co został zdjęty ze sklepowej p?łłki. Przeszedłem przez wszystkie modele od F zaczynając na FE kończąc, do dzisiaj mam FA , FB , FD i teraz FE i nigdy , absolutnie nigdy , ?źaden z tych kołowrotk?łw mnie nie zawi?łdł ani nie stukał. Ja sam raz jedną zepsułem , ale chyba ?źaden kołowrotek nie wytrzymałby przejechania po nim samochodem. Wędka zresztą te?ź nie wytrzymała. Jeśli masz kupić to kup - ?źałować na pewno nie będziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 -@pablotor !Daj foto tej Stelli FE, bo tej nie znam.Znam Stelle FB i FD.Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Jak chcesz wiecej to wejdz na stronewww.google.comwpisz Shimano Stella 2010 i przejdz do sekcji obrazki/zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Tu trochę fotek FE3000 (tak naprawdę C3000). http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=18593&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam,panowie czym się r?ł?źni Stella FE na rynek japoński i europejski bąd?ź amerykański? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam,panowie czym się r?ł?źni Stella FE na rynek japoński i europejski bądź amerykański? O ile dobrze pamiętam...Brakiem nr na stopce - wersja USA/EU, kolorem korbki (?) srebrny/złoty(Japonia), uchwytem korbki w rozmiarach 2500/C3000 T-knob/I-knob, ale z tym było r?ł?źnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Ciekawy link w temacie, 400$ za tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ciekawy link w temacie, 400$ za tuning Ciekawy ten tunning .Najlepsze są rękawiczki chirurgiczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 no, przypomniała mi się obsługa w japońskich sklepach ale zapłacić 800$ i potem następne 400$, aby ja ulepszyć to ju?ź chyba jakaś terapia by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 to chyba był jego najmniejszy problem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Gdybyście tak mogli zrobić ranking Stelli od jej debiutu na rynku,to wg.Was kt?łra jest ta naj... (chodzi mi o wielkość 4000,proszę podać model i rocznik). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Gdybyście tak mogli zrobić ranking Stelli od jej debiutu na rynku,to wg.Was kt?łra jest ta naj... (chodzi mi o wielkość 4000,proszę podać model i rocznik). Zale?źy do czego naj... Jeśli chodzi o jakąkolwiek orkę to według mnie zdecydowanie SW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 naj naj to stella millenium 4000 , ale ze bardzo trudno ja kupic, to w takim razie sw PG z 2001r. bebechy ponoc identyko ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Czy ktoś wie ile wa?źy standardowa szpula od 2500FE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi