amstaf358 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Poradzcie gdzie kupić śrubę mocującą korbkę do red artca....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 (edytowane) Piotrek @team dragon . Od Zaubera zamów u niego. Pasuje. Edytowane 22 Listopada 2016 przez przemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Piotrek @team dragon . Od Zaubera zamów u niego. Pasuje. Potwierdzam. Ja do zauberka zamawiałem. na mail pisałem teamdragon@home.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Możesz powiedzieć ile to kosztowało...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 (edytowane) Do zauberka 2000 chyba 10 zł + 5,3zł przesyłka. Czy pasuje do spro musisz dopytać forumowych specjalistów od serwisu tych kołowrotków. Ja używałem od dragona zanim mi przyszła. Edytowane 23 Listopada 2016 przez migdau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Pasuje na 100% do spro , jak i do innych klonów Zaubera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstaf358 Opublikowano 23 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Już mam ,ale skroili mnie złodzieje u mnie w sklepie na 20zeta ....to przegięcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Ja sobie jedną na zapas kupiłem. Jak raz zgubiłem to może się to powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi