Guzu Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Pozwalam sobie wstawic odnosnik do ciekawego materialu dotyczacego Shimano Stelli w wersji SW ( poprzedni model). http://www.360tuna.com/forum/f72/shimano-stella-8000fa-2863/ W moim odczuciu pozwala zrozumiec jak zbudowany jest kolowrotek spiningowy.Uzmyslawia, ze nie mieszka w nim diabel odpowiedzialny za stukanie i charchot <_< Ze praca kolowrotka zalezy od tych metalowych (lub niemetalowych) czesci znajadujacych sie w jego obudowie.I nie ma w tym zadnego mistycyzmu, tajemniczosci czy nieznanych i niezbadanych tajemnic. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 No właśnie głównie dlatego (patrz początkowe zdjęcia w artykule) przesiadłem się prawie całkowicie na inne zabawki (patrz zdjęcie poniżej)... Jako znany LEŃ ŚMIERDZĄCY do dziś mam śmierć w oczach jak muszę rozgrzebać jaką stelkę bo to na pewno będzie dzień walki z żywiołem... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi