Grzesiek Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Koledzy pstragrze, jak wiadomo, zima to dla wielu z nas czas zakupów Co planujecie zakupić na ten 2017 ?Ja właśnie zamówiłem kilka cykad Szuszkiewicza, parę błystek ABC i a kolejce czeka jeszcze zakup rublexów (ale to chyba dopiero na święta). I byleby do 1.02.2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Chciałbym przez sezon nic nie kupić a złowić po jednej rybie na każdą przynętę jaką mam. Będę szczęśliwy Oczywiście kupię nową żyłkę... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Nowa zylke odebralem w zeszlym tygodniu.Niedlugo spodniobuty wroca z serwisu.Buty podklejone, jeszcze kolce wymienie (przynajmniej niektore).Wedki sa 3 i na razie zadna nie przybedzie.Kolowrotki sa 2 (zmiana jest taka, ze jeden wszedl z przelozeniem HG, a jeden normalny wyszedl do innego arsenalu).Dojdzie jak zawsze sporo nowych muszysk i mozna brac rozbieg do startu 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Skuje lodem do kwietnia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Skuje lodem do kwietnia...Oj tam... Może nie wszędzie Ja to już sprzęcik ukompletowany mam Tylko teraz do Nowego Roku poczekać i śmigam Edytowane 25 Listopada 2016 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Nadają długą i mroźną zimę dlatego właśnie na poczatek sezonu szykuję nalewkę żurawinową. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Nadają długą i mroźną zimę dlatego właśnie na poczatek sezonu szykuję nalewkę żurawinową.Będziesz w okolicach Wrocławia? Chodzi mi o nalewkę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Nie. Ale może Ty się na Roztocze wybierzesz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Nie. Ale może Ty się na Roztocze wybierzesz?Muszę to przemyśleć, byleby do wiosny nalewka ostała się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Muszę to przemyśleć, byleby do wiosny nalewka ostała się .Już chowam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Chciałbym przez sezon nic nie kupić a złowić po jednej rybie na każdą przynętę jaką mam. Będę szczęśliwy Oczywiście kupię nową żyłkę...Choć na co drugą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Na późniejszą wiosnę planuję zmajstrowanie kija do brodzonego. Na wypadek długiej u mroźnej zimy mam już jeżynówkę a poza tym się kilka wobków robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Cykady Szuszkiewicza już dotarły. Małe (3.5cm) i ciężkie I teraz trzeba będzie się nimi nauczyć łowić Z błystek ABC zakupiłem obrotowe "Natalie Bee" (rozmiar 2) oraz wahadłowe "Kiełże" i "Pstrągi". Wyglądają bardzo obiecująco i już się nie mogą doczekać magicznej daty 1.02.2017.A Rublexy sprawię sobie na gwiazdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Armia "Szreków" na nadchodzący sezon! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Ja to kilka blaszek zakupiłem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jeszcze kilka takich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) No ładne Edytowane 30 Grudnia 2016 przez Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Jak tam w 2017? Walczy ktoś nad rzeką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ja się wybieram za jakieś pół godzinki ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Cykady Szuszkiewicza już dotarły. Małe (3.5cm) i ciężkie I teraz trzeba będzie się nimi nauczyć łowić Z błystek ABC zakupiłem obrotowe "Natalie Bee" (rozmiar 2) oraz wahadłowe "Kiełże" i "Pstrągi". Wyglądają bardzo obiecująco i już się nie mogą doczekać magicznej daty 1.02.2017.A Rublexy sprawię sobie na gwiazdkę Cykad nie znam, ale co do reszty - "będzie pan zadowolony..." U mnie już pudełka z przynętami się nie domykają. Krakuski - podstawowa broń na mniejsze rzeki. Poza tym własne, Storki, Salmo, i stare - nowe KSK w ktorych pokładam spore nadzieje. Obrotówki - rublex, ABC i rękodzieło Mikołaja Hassa. Wahadełka - sam trochę uklepałem. Mikrojigi - są. Muchy - są. Plecionki i żyłki - mikado octa braid 0,08 , Nanofil 0,10, trzeba kupić żyłkę - pewnie jak zwykle padnie na HM80 0,16/0,18. Muszę kupić wodery. Kijek - może coś nowego kupię, ale nie jest to konieczne.Byle do lutego i żeby ryby były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Jak tam w 2017? Walczy ktoś nad rzeką? Ładnie się prezentuje !!!! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 A no Świetny kij do Minnowa 6,7, Bullhead-a 6 czy Executora 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Nowa pletka peewee,kilka wobków,jakieś małe wiry i na chwilę powinno wystatczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi