coma Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Kolejny bezsensowny temat. Czy na prawdę użycie forumowej szukajki przekracza Twoje możliwości? Jeśli tak, napisz, że sobie nie radzisz - chętnie pomogę jak i wielu innych na pewno. Bycie "buntownikiem z wyboru" (choć dużo bardziej dosadne słowa cisną mi się na usta) nie wróży Ci długiej kariery na tym forum. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Kolejny bezsensowny temat. Czy na prawdę użycie forumowej szukajki przekracza Twoje możliwości? Jeśli tak, napisz, że sobie nie radzisz - chętnie pomogę jak i wielu innych na pewno. Bycie "buntownikiem z wyboru" (choć dużo bardziej dosadne słowa cisną mi się na usta) nie wróży Ci długiej kariery na tym forum.Uważasz, że to co napisałeś ma większy sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 W ubiegłym roku kupiłem na allegro plecionkę POWER PRO sprawdziła się dobrze oczywiście była z USA.Moje pytanie jest takie czy sklep internetowy PIRANIA SKLEP ma ją oryginalną z USA. KONTAKT INFOLINIA515-525-116sklep@pirania-sklep.pl Poniedziałek – Piątek 09:00 – 17:00Opłata wg stawek operatora poza tym pod tajemniczym nickiem - @Pirania- kryje się właściciel sklepu "Pirania" i chyba tam należy kierowac pytania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Uważasz, że to co napisałeś ma większy sens? Zobaczymy czy przekaz dotrze w końcu do odbiorcy\odbiorców, wtedy będziemy wiedzieć czy mój post miał sens. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi