Skocz do zawartości

Rapala Shad Rap Deep Runner 9cm. A czy jest 10cm+?

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo lubię ten model Rapali, tj. Shad Rap Deep Runner 9 cm i stąd moje pytanie. Chętnie nabyłbym większy model Shad Rapa, ale zdaje się, że nie było czegoś takiego w produkcji. Jest co prawda Super Shad Rap, ale tylko w wersji Shallow. Czy była może jakaś limitowana seria ze sterem typu DR? Czy macie jakieś zamienniki o podobnej pracy schodzące w trollingu do 8-9m? Chętnie hand made. Będę wdzięczny za pomoc.

Bardzo lubię ten model Rapali, tj. Shad Rap Deep Runner 9 cm i stąd moje pytanie. Chętnie nabyłbym większy model Shad Rapa, ale zdaje się, że nie było czegoś takiego w produkcji. Jest co prawda Super Shad Rap, ale tylko w wersji Shallow. Czy była może jakaś limitowana seria ze sterem typu DR? Czy macie jakieś zamienniki o podobnej pracy schodzące w trollingu do 8-9m? Chętnie hand made. Będę wdzięczny za pomoc.

Mam kilka takich oraz wiele innych firmy Rapala. Mogę ...... :)

Koledzy. Do handlu służy odpowiedni dział lub priv

Edytowane przez woblery z Bielska

Przedłużka od oczka(przedniego lub brzusznego)  z drutu lub mocnej agrafki zamocowana w otworze steru. 

.

To teraz jeszcze kwestia obciążenia  -  czy wersja Shallow ma identycznie rozmieszczone obciążenie jak DR i różnica sprowadza się tylko do steru?

Gdzieś były zdjęcia rtg woblerów. Muszę poszukać.

Swoją drogą dziwne, że Rapala nie wypuściła na rynek tych woblerów w większym rozmiarze z dedykacją do trollingu. Dziwię się również, że nie zauważyłem u żadnego z lurebuilderów takiej konstrukcji w rozmiarze 12-14 cm ;) .