Sylwek1981 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Bardzo lubię ten model Rapali, tj. Shad Rap Deep Runner 9 cm i stąd moje pytanie. Chętnie nabyłbym większy model Shad Rapa, ale zdaje się, że nie było czegoś takiego w produkcji. Jest co prawda Super Shad Rap, ale tylko w wersji Shallow. Czy była może jakaś limitowana seria ze sterem typu DR? Czy macie jakieś zamienniki o podobnej pracy schodzące w trollingu do 8-9m? Chętnie hand made. Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Można ster wymienić-wkleić większy w wariant Shallow SSR...nawet mam jakiegoś po modyfikacjach tylko aktualnie brak czasu na zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 24 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Myślałem o tym, ale chyba trzeba by też dać zupełnie nowy stelaż, bo jak inaczej dać oczko na sterze? Innymi słowy, żeby z SSR zrobić DR trzeba by rozpruć całego woblera, a efekt niepewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Przedłużka od oczka(przedniego lub brzusznego) z drutu lub mocnej agrafki zamocowana w otworze steru. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Bardzo lubię ten model Rapali, tj. Shad Rap Deep Runner 9 cm i stąd moje pytanie. Chętnie nabyłbym większy model Shad Rapa, ale zdaje się, że nie było czegoś takiego w produkcji. Jest co prawda Super Shad Rap, ale tylko w wersji Shallow. Czy była może jakaś limitowana seria ze sterem typu DR? Czy macie jakieś zamienniki o podobnej pracy schodzące w trollingu do 8-9m? Chętnie hand made. Będę wdzięczny za pomoc. Mam kilka takich oraz wiele innych firmy Rapala. Mogę ...... Koledzy. Do handlu służy odpowiedni dział lub priv Edytowane 25 Listopada 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Przedłużka od oczka(przedniego lub brzusznego) z drutu lub mocnej agrafki zamocowana w otworze steru. .To teraz jeszcze kwestia obciążenia - czy wersja Shallow ma identycznie rozmieszczone obciążenie jak DR i różnica sprowadza się tylko do steru?Gdzieś były zdjęcia rtg woblerów. Muszę poszukać.Swoją drogą dziwne, że Rapala nie wypuściła na rynek tych woblerów w większym rozmiarze z dedykacją do trollingu. Dziwię się również, że nie zauważyłem u żadnego z lurebuilderów takiej konstrukcji w rozmiarze 12-14 cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi