Jeziorm 1 Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Hej, Poszukuje odpowiednika phoneswappr tyle że za darmo,musze przeniesc numery z windowsowego telefonu lumia na samsunga s7. Zna ktoś podobna aplikację ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Przy pierwszym włączeniu S7 masz opcje importowanie wszystkiego czego chcesz ze starego tel. na nowy w tym wypadku S7.Laczysz oba tel. kablem i adapterem USB który masz w zestawie.Ja tak właśnie zrobiłem między S5 a S7. Importowane notatki,konta Google,kontakty,pliki,wiadomości i aplikacje.Próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aTomek Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Z telefonem pod Windowsem to nie zadziała, kablem się nie da. To tylko w iOS i Android.Kontakty powinny się zaczytać same jak podepiesz konto na którym masz kopię kontaktów z Lumii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Na koncie windowsowym eksportujesz kontakty do pliku, na googlowym importujesz.Logujesz się do konta googla na samsungu i masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Niestety ale wszystkie te opcje sprawdzałem, nie mogę odzyskać hasła do konta windows i tu jest problem. Temat juz w zasadzie nie aktualny bo kontakty w nokii już się wysypały i jestem bez kontaktów pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi