WIŚNIA Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 W weekend byłem w mieście Inveraray w okolicach Glasgow (Szkocja).Łapałem w zatoce makrele których naliczyłem około 70sztuk. Przyłowem był mały pstrążek i okolo 40cm łososiek.Pozdrawiam WISNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Piekny widoczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Troszkę się naciągaleś,ladny wynik ilościowy.Widok piękny,też chcialbym polowić w takich warunkach. Szkoda że niezamieścileś zdjęcia tego losośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 @Wiśnia, fajna sprawa. Mozesz trochę opisać metodę połowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Moją metodą był spinning z cienka blaszką podobną jak na nasze bolenie. Wędkarze po boku łowili na zestawy śledziowe. Oni mieli lepsze wyniki, ponieważ na zestawie znajdowało się po 5-8 haków. Rekord, jaki widziałem na raz wyciągniętych makreli był 6szt. Zdjęcia łosośka nie zrobiłem, bo zaraz wrócił do wody.Dzisiaj mam zamiar się wybrać na jeziorko, na którym Lukomat wraz ze szwagrem złowili ładnego okonia. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam WISNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Kogut powodzenia zatem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 13 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 No i byłem nad jeziorkiem. W połowie drogi, czyli około 30 minut stwierdziłem, że wiszą w domu a nie ma ich w bagażniku. No, ale walczyłem dzielnie. Złapałem 2 okonki i szczupaczka na patent mojej produkcji zwany wirującym ogonkiem, nie mylić z Wirujący sex. Jeszcze coś się czepiło, wyciągało żyłkę i się spieło. Wszystko było złapane na żyłkę bez stalki. Po zmianie na plecionkę i stalke wszystko się skończyło. Ale ja tam jeszcze wrócę w woderach. Pozdrawiam WISNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Dzisiaj na jeziorku Loch of Skine złapałem na spinning szczupaczka ponad 80cm i drugiego około 60cm.Pozdrawiam WISNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Widze że na Salmo Executora zostal zlowiony.Dobry i szczupak i wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Dzisiaj na jeziorku Kinard złapałem 8 szczupaczków najwiekrzy około 60cm i parę okoni. 35cm. Wszystko na muchę.Pozdrawiam WISNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Wiśnia, szacuneczek PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 17 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Chyba się nie denerwujecie, że ja tutaj z muchówką? Pozdrawiam WISNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 @Kogut poki ni ebiegasz z muchowką za karpiami jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 @Wiśnia, twoje i @Lukomata połowy z muchówką są bardzo ciekawe i chętnie czytamy/oglądamy wasze zdobycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 @MifekZłapanie karpia na muchówke to bardzo ciekawy pomysł. Pozdrawiam WISNIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 @kogut tylko nie przeginaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 21 Lipca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Dzisiaj ruszam w tamte rejony co połapałem Makrele. Z myslą o pstrągach. W niedziele jak się coś złapie to będą zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi