Robert Z Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 W Raven Fishing -20% na cały asortyment.Za 380 zł można kupić Shimano Soare BB2000pgss. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pointman Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Udało się coś komuś kupić ciekawego na wyprzedaży St Croix? Dla mnie trochę w kulki polecieli - duża reklama, a wystawili kilka wędkek, z których co ciekawsze się wyprzedały w ciągi pierwszych 10 minut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Udało się coś komuś kupić ciekawego na wyprzedaży St Croix? Dla mnie trochę w kulki polecieli - duża reklama, a wystawili kilka wędkek, z których co ciekawsze się wyprzedały w ciągi pierwszych 10 minutJak zaglądałem co jest... To już były tylko muchowki prawie Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Nie ma co plakac nic nie bylo Nie wspominajac nawet o cenach. Edytowane 27 Listopada 2017 przez Luckyguliver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 A ja nabyłem kilka NFC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 A ja nabyłem kilka NFC.Dobre ceny? Gdzie brałeś.? Pozdrawiam, Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba00 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 https://www.happyangler.com/en/ 20% na wszystko co trafi do koszyka. Powyżej 300 eur. wysyłka gratis, poniżej 15 eur.Wybór całkiem spory... Bardzo fajny sklep kupuje tam regularnie . Sorry za OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 50% to dobra promocja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Trochę mnie poniosło miały być 2 blank a zrobiło się 7 szt. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 27 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Ceny takie jak u nas tylko zarobki x4 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 22 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Macie jakieś ciekawe promocje na edycje 2018?Ja póki co tylko Moritza trafiłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Też poluje w tym roku na jakieś okazje... Z nie wędkarskich tematów potrzebuje dwa iphony 6s biało /srebrne z pamięcią minimum 32 GB i standardowo... Jakieś blanki i komponenty by też się przydały nowe na jesienne wieczory Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Też poluje w tym roku na jakieś okazje... Z nie wędkarskich tematów potrzebuje dwa iphony 6s biało /srebrne z pamięcią minimum 32 GB i standardowo... Jakieś blanki i komponenty by też się przydały nowe na jesienne wieczory Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaDlaczego akurat 6s jeśli mogę zapytać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Dlaczego akurat 6s jeśli mogę zapytać ? A możesz... Moje córki sobie na Mikołaja zazyczyły... Taka moda... Wolą jabłka od s7 edge.... Ich strata Chciały 5 ale im wybilem z głowy... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 A możesz... Moje córki sobie na Mikołaja zazyczyły... Taka moda... Wolą jabłka od s7 edge.... Ich strata Chciały 5 ale im wybilem z głowy... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaWeź w takim razie SE To 6s w budzie 5s Świetny telefon, do dzisiaj go super wspominam I zaoszczędzisz plnów [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Weź w takim razie SE To 6s w budzie 5s Świetny telefon, do dzisiaj go super wspominam I zaoszczędzisz plnów [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkZa mały wyświetlacz... 4' Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Za mały wyświetlacz... 4' Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaNo tak przecież to mały zgrabny telefon Weź 7 w takim razie [emoji2956] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 BRC - 15% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 No tak przecież to mały zgrabny telefon Weź 7 w takim razie [emoji2956] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk7 znowu już przy dwóch telefonach robi różnicę w cenie... 6s za 3000 2 sztuki kupie... chyba że będzie dobra oferta jakaś jutro.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Raven fishing -20% na wszystkie artykuły 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) 7 znowu już przy dwóch telefonach robi różnicę w cenie... 6s za 3000 2 sztuki kupie... chyba że będzie dobra oferta jakaś jutro..Zasadniczo Córy nie zauważą różnicy między 6s a 7 więc masz racje spokojnie możesz brać 6 Wyglądają na pierwszy rzut oka identycznie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Listopada 2018 przez spinspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Mudhole - 15% Edytowane 22 Listopada 2018 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Fishing Center -20% 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 happyangler tradycyjnie - 20% na wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Red Pike https://www.redpike.pl/Promocja-spromo-pol.html Promocja od 10 do około 40% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi