Żbiku Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Gdyby ktoś widział w polskim sklepie Daiwa Luvias ’15 2004H w cenie do 1100zl to proszę o kontakt. Planuje taki kupic, idzie go za tyle ściągnąć z JP (z doliczonym cłem) ale jakby znalazł się w Polsce w podobnej cenie to bym kupił tu Może tez być starszy Exist, Certate, Luvias w rozmiarze 2004. Czasami coś się uchowa w okolicznym sklepie na półce Edytowane 24 Listopada 2018 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu08 Opublikowano 24 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 (edytowane) Widział ktoś gdzieś może twin powera 15 c3000 w cenie około 1200? Jeśli tak proszę o info. W ravenie niedostępny. Z góry dziękuję za info;) Edytowane 24 Listopada 2018 przez karpiu08 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) Okres promocji zbliża się niestety ku końcowi, ale przed chwilą taka informacja mi się pojawiła podczas surfowania ... Może kogoś zainteresuje ? Nie mam z tym projektem nic wspólnego, nie czerpię korzyści z zamieszczenia tej informacji Edytowane 25 Listopada 2018 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Zastanawiam się czy sprzedadzą mi 1,3m2? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Zastanawiam się czy sprzedadzą mi 1,3m2? Telefon do Kamila na pewno pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 7500 to pewnie od południa,na parterze i apartament powyżej 100m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Okres promocji zbliża się niestety ku końcowi, ale przed chwilą taka informacja mi się pojawiła podczas surfowania ...Może kogoś zainteresuje ?Nie mam z tym projektem nic wspólnego, nie czerpię korzyści z zamieszczenia tej informacji Screenshot_20181125-172724~2.pngNie, no weź!w slamsach proponujesz nam mieszkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) A w sumie to co ja tam wiem... Edytowane 25 Listopada 2018 przez Krzysiek Rogalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Kucający inwestor gwarantuje jedno (oprócz zabójczo niskiej ceny). Na dole pewnie trafimy na przynajmniej trzy kasyna. Wystarczy wdepnąć do któregoś na kilka godzin, zdać się na łut szczęścia i mieszkanko wychodzi w gratisie. Jakby coś nie pykło to rzut beretem jest granica. Można się uśmiechnąć o azyl polityczny w Brandenburgii. Nad Rugię blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Kucający inwestor gwarantuje jedno (oprócz zabójczo niskiej ceny). Na dole pewnie trafimy na przynajmniej trzy kasyna. Wystarczy wdepnąć do któregoś na kilka godzin, zdać się na łut szczęścia i mieszkanko wychodzi w gratisie. Jakby coś nie pykło to rzut beretem jest granica. Można się uśmiechnąć o azyl polityczny w Brandenburgii. Nad Rugię blisko... Raczej w Meklemburgii Wprawdzie w Międzyzdrojach kasyn nie ma, ale latem na promenadzie można zagrać w trzy kubki Życzę powodzenia i wysokich wygranych 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Panowie, to wątek o promocjach jeśli znajdziecie takowe to się podzielcie, a cały offtop niech już się skończy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 26 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Ktoś robi może zamówienie tu https://www.simmsfishing.com/collections/holiday-specials chętnie się podłącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Mudhole - 15% Naliczaja obligatoryjnie cło i VAT? Bym coś croix i phenixa kupił (cyber monday 20% i wysyłka powyżej 200$ free) Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Urząd Celny ma teraz odgórny prykaz naliczać każda paczkę, trzeba uzbierać na 500+... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Urząd Celny ma teraz odgórny prykaz naliczać każda paczkę, trzeba uzbierać na 500+...Niech to szlag.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Niech to szlag.... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Urząd Celny ma teraz odgórny prykaz naliczać każda paczkę, trzeba uzbierać na 500+... Naliczaja obligatoryjnie cło i VAT? Bym coś croix i phenixa kupił (cyber monday 20% i wysyłka powyżej 200$ free) Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Od czasu jak mi naliczyli ponad 100 PLN za list polecony o wadze 112 g (dwie kapki pior w srodku) w kwestii oplat sie nie wypowiadam.Szkoda zdrowia i nerwow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Ja za kij o zadeklarowanej na paczce wartosci 140$ zapłaciłem ponad 130zl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Ja za kij o zadeklarowanej na paczce wartosci 140$ zapłaciłem ponad 130zl...Moje kapki kosztowały 100 USD z wysyłką i takie potwierdzenie płatności przedłożyłem.Tyle też było na deklaracji na kopercie . Ale trwało to 2 tygodnie i kosztowało 112 PLN... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 27 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 Moj kij kosztował prawie 2x więcej niż deklarowana wartość na paczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Nie wiedziałem gdzie zadać pytanie to wrzucam tutaj Do tych co ogarniają branżę rtv agd. Kupować teraz czy po świętach będą lepsze ceny? Korzystać z tego co jest bo mam upatrzone rzeczy czy może "wietrzenie" magazynów może coś naprawdę dać?Chodzi mi o ogólną zasadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Co masz kupić dzisiaj, kup jutro ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 A co masz zrobić jutro zrób dziś.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Przed świętami to masa pseudo okazji i sztucznych przecen, zatem ja bym poczekał na wyprzedaże poświąteczne. Zresztą skoro coś tam większego masz kupić to pewnie orientujesz się jakie są ceny, pójdź do sklepu/wejdź na stronę i porównaj sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Co do ostatniego to prawda. W miarę się orientuję. Jednak akurat w euro jest drugi produkt 20% taniej i jakoś mi to wychodzi. Pytanie czy po święta będzie jeszcze taniej czy już brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Taniej było w okresie Black Friday / Cyber Monday. Teraz wydaje mi się, że sklepy wykorzystują presję świąt. Podobno w drugiej połowie stycznia zawsze jest najtaniej, ale czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi