Skocz do zawartości

Black friday & Cyber monday

Gabriel Kozdraś

Rekomendowane odpowiedzi

Gdyby ktoś widział w polskim sklepie Daiwa Luvias ’15 2004H w cenie do 1100zl to proszę o kontakt. Planuje taki kupic, idzie go za tyle ściągnąć z JP (z doliczonym cłem) ale jakby znalazł się w Polsce w podobnej cenie to bym kupił tu ;)

Może tez być starszy Exist, Certate, Luvias w rozmiarze 2004. Czasami coś się uchowa w okolicznym sklepie na półce ;)

Edytowane przez Żbiku

Okres promocji zbliża się niestety ku końcowi, ale przed chwilą taka informacja mi się pojawiła podczas surfowania ...

Może kogoś zainteresuje ?

Nie mam z tym projektem nic wspólnego, nie czerpię korzyści z zamieszczenia tej informacji

:)

post-45573-0-14495800-1543163746_thumb.png

Edytowane przez Guzu

Okres promocji zbliża się niestety ku końcowi, ale przed chwilą taka informacja mi się pojawiła podczas surfowania ...

Może kogoś zainteresuje ?

Nie mam z tym projektem nic wspólnego, nie czerpię korzyści z zamieszczenia tej informacji

:)

attachicon.gif Screenshot_20181125-172724~2.png

Nie, no weź!

w slamsach proponujesz nam mieszkać? ;) :lol:

Kucający inwestor gwarantuje jedno (oprócz zabójczo niskiej ceny). Na dole pewnie trafimy na przynajmniej trzy kasyna. Wystarczy wdepnąć do któregoś na kilka godzin, zdać się na łut szczęścia i mieszkanko wychodzi w gratisie. Jakby coś nie pykło to rzut beretem jest granica. Można się uśmiechnąć o azyl polityczny w Brandenburgii. Nad Rugię blisko...

Kucający inwestor gwarantuje jedno (oprócz zabójczo niskiej ceny). Na dole pewnie trafimy na przynajmniej trzy kasyna. Wystarczy wdepnąć do któregoś na kilka godzin, zdać się na łut szczęścia i mieszkanko wychodzi w gratisie. Jakby coś nie pykło to rzut beretem jest granica. Można się uśmiechnąć o azyl polityczny w Brandenburgii. Nad Rugię blisko...

Raczej w Meklemburgii :)

Wprawdzie w Międzyzdrojach kasyn nie ma, ale latem na promenadzie można zagrać w trzy kubki :lol:

Życzę powodzenia i wysokich wygranych :D

• Like 2

Niech to szlag.... B)

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Urząd Celny ma teraz odgórny prykaz naliczać każda paczkę, trzeba uzbierać na 500+...

Naliczaja obligatoryjnie cło i VAT? Bym coś croix i phenixa kupił (cyber monday 20% i wysyłka powyżej 200$ free)

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Od czasu jak mi naliczyli ponad 100 PLN za list polecony o wadze 112 g (dwie kapki pior w srodku) w kwestii oplat sie nie wypowiadam.

Szkoda zdrowia i nerwow.

Ja za kij o zadeklarowanej na paczce wartosci 140$ zapłaciłem ponad 130zl...

Moje kapki kosztowały 100 USD z wysyłką i takie potwierdzenie płatności przedłożyłem.

Tyle też było na deklaracji na kopercie .

Ale trwało to 2 tygodnie i kosztowało 112 PLN...

• 4 tygodnie później...

Nie wiedziałem gdzie zadać pytanie to wrzucam tutaj :)

Do tych co ogarniają branżę rtv agd. Kupować teraz czy po świętach będą lepsze ceny? Korzystać z tego co jest bo mam upatrzone rzeczy czy może "wietrzenie" magazynów może coś naprawdę dać?

Chodzi mi o ogólną zasadę :)