proszę o Waszą opinię czy warto płacić więcej za "firmowe" zbiorniki i linie paliwowe czy może szkoda przepłacać i posługiwać się czymś tańszym ?
Zapewne znajdą się użytkownicy i takich i takich, zamierzam coś kupić i nie mam żadnego doświadczenia. Wydawałoby się, że jest to, jakby nie było, element wpływający na bezpieczeństwo użytkowania, może jednak nie przesadzać ?
Np. oryginalna linia Suzuki to kkoszt ok. 300 Zł a zbiornik 12 L też tyle (pomijam milczeniem koszt zbiornika Tohatsu - ponad 1000PLN ).
Pytanie
bankroot
Witam wszystkich,
proszę o Waszą opinię czy warto płacić więcej za "firmowe" zbiorniki i linie paliwowe czy może szkoda przepłacać i posługiwać się czymś tańszym ?
Zapewne znajdą się użytkownicy i takich i takich, zamierzam coś kupić i nie mam żadnego doświadczenia. Wydawałoby się, że jest to, jakby nie było, element wpływający na bezpieczeństwo użytkowania, może jednak nie przesadzać ?
Np. oryginalna linia Suzuki to kkoszt ok. 300 Zł a zbiornik 12 L też tyle (pomijam milczeniem koszt zbiornika Tohatsu - ponad 1000PLN
).
Zamienniki kosztują 1/3 lub 1/4 tego.
Top użytkownicy dla tego pytania
15
14
11
11
Popularne dni
25 Lis
30
27 Lis
14
28 Paź
13
5 Sty
8
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 15 odpowiedzi
r.t. 14 odpowiedzi
crizz100 11 odpowiedzi
Tresor 11 odpowiedzi
Popularne dni
25 Lis 2016
30 odpowiedzi
27 Lis 2016
14 odpowiedzi
28 Paź 2022
13 odpowiedzi
5 Sty 2019
8 odpowiedzi
Popularne posty
Lucas
Musisz zamówić oryginał Yamahy i będzie z głowy. Zamienniki będą po roku czy dwóch do wymiany.
Grzech76
Skręcone, pasuje pięknie. Zobaczymy jak z trwałością. Dziękuję za pomoc [emoji106]
gooral
Jedyny zbiornik jaki mi sie kiedykolwiek zepsul to byl oryginal hondy (ten sam zbiornik zepsul sie koledze tak samo). Korek do niego byl drozszy jak nowy zbiornik noname. (Mialem bodaj 6 roznych zbior
Opublikowane grafiki
193 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi