koks Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Juz nie moge sie doczekac na moja kochana Finlandie... Wylot 17 czerca... Bede testowal pare nowych kiji: nowego basona pod jerki i g.loomis'y. Podsumowujac - polecam ozenek z Finka (albo Finlandka) - kurde nawet nie wiem jak sie mowi narodowsc mojej zonki. Jak widac sa plusy zonki zza granicy: domki nad paroma jeziorkami itd. Dam znac jak wypad w tym roku. Przy okazji jakie muchy polecacie na czerwiec na Finlandie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Polecam hiszpańską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Juz nie moge sie doczekac na moja kochana Finlandie... Wylot 17 czerca... Bede testowal pare nowych kiji: nowego basona pod jerki i g.loomis'y. Podsumowujac - polecam ozenek z Finka (albo Finlandka) - kurde nawet nie wiem jak sie mowi narodowsc mojej zonki. Jak widac sa plusy zonki zza granicy: domki nad paroma jeziorkami itd. Dam znac jak wypad w tym roku. Przy okazji jakie muchy polecacie na czerwiec na Finlandie? Jesli9 masz wolny przyszly weekend to mozesz przyjechac do mnie, obecnie mieszkam na Holloway, N7, jakies muszki znajde. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Jade z zona wiec hiszpanska mucha juz nie dziala Juz na nia nie leci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Jade z zona wiec hiszpanska mucha juz nie dziala Juz na nia nie leci:) No cóż... -pozostają rybki Połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi