rothen Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) WitamPytanie banał ,ale mam pytanie jaką technikę przy rzucie macie przy L i UL .Konkretnie z jednej czy z dwóch rąk.Bo moi serdeczni baitcastingowcy na widok mojej techniki rzutu z dwóch rąk załamywali ręce Ale Adebaran Bfs Xg+ Avail i brązowa St.Croix 5S60MLF ( dolnik 20 cm )z moją dwuręczną technika pokazały jednak klasę Edytowane 25 Listopada 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Do tego roku rzucałem na 2 ręce , ale obecnie na koniec sezonu pstrągowego jedna ręka .Curado 51 z avialem i Phenix Dragonfly .W przyszłym sezonie podpinam MB 73 SV i zobaczę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Zależy, raz jedna raz dwoma, raz za głowy raz z boku czasem spod spódnicy, nie ma różnicy jak dla mnie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Jak ma być jak najdalej to 2 ręce,za pleców,z boku czy roll...wszelkie kombinowane to tylko jedna ręka.Choćby trzymając tylko za końcówkę dolnika i to tylko za pomocą 2 palców,jestem w stanie przyłożyć sporo więcej energii do pełnego naładowania kija i dużo lepiej wyczuć jego kulminacyjny moment. Edytowane 25 Listopada 2016 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Zima idzie zrób sobie przedramię będziesz machał z jednej Edytowane 25 Listopada 2016 przez patzaw26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Ja lecę jedną ,ale muszę nauczyć się z dwóch bo czasami nadgarstek piecze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Czyli kombinują U mnie blisko,daleko ,z boku,czy spod spódnicy zawsze z dwóch rąk i daję radę.Czyli to jednak gusta o których się nie dyskutuje Jak ma być jak najdalej to 2 ręce,za pleców,z boku czy roll...wszelkie kombinowane to tylko jedna ręka.Choćby trzymając tylko za końcówkę dolnika i to tylko za pomocą 2 palców,jestem w stanie przyłożyć sporo więcej energii do pełnego naładowania kija i dużo lepiej wyczuć jego kulminacyjny moment. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) No w końcu się odezwał jeden z tych o którym pisałem Ps:Graty za jeziorko Ja lecę jedną ,ale muszę nauczyć się z dwóch bo czasami nadgarstek piecze . Edytowane 25 Listopada 2016 przez rothen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Może ktoś wrzuci jakiś filmik instruktażowy to potrenuję przed lustrem jak kroki Michaela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Ja rzucam z jednej albo z 2, zależy od dł. wędki. Dobry pomysł z filmikami. Brig kiedy premiera????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Sławek jestem zdolny,przystojny, i miły :-) więc myślę ,że się szybko nauczę .Premiera będzie na wiosnę.:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Sławek jestem zdolny,przystojny, i miły :-) więc myślę ,że się szybko nauczę .Premiera będzie na wiosnę.:-)Zapomniałeś dodać, że jesteś jeszcze młody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 WitamPytanie banał ,ale mam pytanie jaką technikę przy rzucie macie przy L i UL .Konkretnie z jednej czy z dwóch rąk.Bo moi serdeczni baitcastingowcy na widok mojej techniki rzutu z dwóch rąk załamywali ręce Ale Adebaran Bfs Xg+ Avail i brązowa St.Croix 5S60MLF ( dolnik 20 cm )z moją dwuręczną technika pokazały jednak klasę Tomuś, Elitką siepiesz jak samurai mieczem Szacun za dwuręczne miotania bo tak naprawdę nie mam pojęcia jak mieścisz na dolniku obie dłonie, które mówiąc między nami są większe niżeli norma wskazuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Coś faktycznie w tym jest.Napiszę tak. Ogólnie rzucam trzymając dwie dłonie na patyku. Wyjątek to rzuty z backhandu i forehandu na bliższe odległości i precyzyjne ulokowanie przynęty. Nie łowię UL, więc w caście to mi wystarcza. Ale mam świadomość ( testowałem UL w castingu) iż rzut obydwoma dłońmi bardziej napędza kij, co czasami nie jest wskazane przy UL. Przy odpowiednim sprzęcie ( którego nie posiadam) myślę, iż spokojnie dałbym radę. Ale ja na UL łowię rzadko, nawet na spiningu rzadko się w to bawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Dziś porzucałem, nie żeby jakiś tam instruktaż tak że proszę tylko ładne komentarze i bez podśmiechujek https://www.youtube.com/watch?v=woRzVx86QqQ i tak latało aż się dolatało, miał być niby okoń a wyszło jak zwykle. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Castongowy Ninja, weź lepiej zacznij oglądać jakieś normalne męskie filmiki w necie a nie same..hentai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Michał to są męskie, o samurajach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 a ja, zawsze gdzieś ta druga ręka ląduje na dolniku przy rzucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Nieźle,nieźle, Sławku. Acz, rzutu zza głowy nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Ten aldek fajna multik :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Z góry, Michale, zacnie wygląda. Taki Drapieżca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Z góry, Michale, zacnie wygląda. Taki Drapieżca.Nie długo bede sie nim cieszył :-) jeszcze pare dni :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 no to ja mam za długie kijki by sobie tak jedną ręką pośmigać..... albo za słabą prawą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Dziś porzucałem, nie żeby jakiś tam instruktaż tak że proszę tylko ładne komentarze i bez podśmiechujek Rzuty takie od niechcenia (chyba) a jak ładnie się wszystko ładujeWidać że jest wprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 O takie komentarze mi chodziło, ładne są. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi