lukastrance Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Super to wygląda, tak "lekko", bez zbędnego spinania czy większej koncentracji... Mega! Tak z czystej ciekawości to na ile m lata taki kajtek z 3g? Nie pytam o maksymalną osiągniętą odległość tylko właśnie przy takich rzutach na luzie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Nie mam precyzyjnego odniesienia myślę, że ok 18m. Kiedyś w google maps była miarka ale widzę, że chyba już zniknęła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Super to wygląda, tak "lekko", bez zbędnego spinania czy większej koncentracji... Mega! Tak z czystej ciekawości to na ile m lata taki kajtek z 3g? Nie pytam o maksymalną osiągniętą odległość tylko właśnie przy takich rzutach na luzie ;-)Poki co nie chce zdradzać szczegółów ale nie długo bedzie mega porównanie !! :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Oj to się będzie działo;) a co będzie do porównywania? może się trzeba przyłożyć???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Nie mam precyzyjnego odniesienia myślę, że ok 18m. Kiedyś w google maps była miarka ale widzę, że chyba już zniknęła.Nie zniknęła Jest nieco ukryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Oj to się będzie działo;) a co będzie do porównywania? może się trzeba przyłożyć????Śmiało :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Świetny video-artykuł na temat Bait Finesse... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Świetny video-artykuł na temat Bait Finesse... Fajne !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Dalszy spam oburącz Kij st croix legend elite 8lb, daiwa t3 sv, linka sunline 10 lub 12lb, wobler 6cm. Komentarze mile widziane, co poprawić, co polepszyć itp https://www.youtube.com/watch?v=pqrr3lQRj04 Edytowane 27 Listopada 2016 przez Sławek.Sobolewski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) Dalszy spam oburącz Kij st croix legend elite 8lb, daiwa t3 sv, linka sunline 10 lub 12lb, wobler 6cm. Komentarze mile widziane, co poprawić, co polepszyć itp A co tu poprawiać lub ulepszać jak leci tam gdzie trzeba... Edytowane 27 Listopada 2016 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 A co tu poprawiać lub ulepszać jak leci tam gdzie trzeba...Właśnie, celnie i w punkt. Sam rzucam tylko jedną ręką. Tak mi jakoś wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 a czy możecie powiedzieć jakimi kijami rzucacie jedną ręką? jak długie dolniki mają te wędki? ja jakoś przy długości 213 cm (ciężar wędki opisany do 6 gram a w realu 7 to max) i wadze poniżej 80 gram (z podpiętą daiwą SS Air) ni jak jedną ręką nie ogarniam.... chyba że to ma być "wrzutka" na odległość ok 10 metrów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 a czy możecie powiedzieć jakimi kijami rzucacie jedną ręką? jak długie dolniki mają te wędki? ja jakoś przy długości 213 cm (ciężar wędki opisany do 6 gram a w realu 7 to max) i wadze poniżej 80 gram (z podpiętą daiwą SS Air) ni jak jedną ręką nie ogarniam.... chyba że to ma być "wrzutka" na odległość ok 10 metrów....Megabass destroyer bandersnatch f5 3/8-1oz 6'8" + Daiwa t3 - tak w 30% jedna ręka Palms molla do 8 gram - prawie zawsze jedna ręka Trzeba ćwiczyć nadgarstki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Seeker BS591 5'9",1 - 4-8lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 a czy możecie powiedzieć jakimi kijami rzucacie jedną ręką? jak długie dolniki mają te wędki? ja jakoś przy długości 213 cm (ciężar wędki opisany do 6 gram a w realu 7 to max) i wadze poniżej 80 gram (z podpiętą daiwą SS Air) ni jak jedną ręką nie ogarniam.... chyba że to ma być "wrzutka" na odległość ok 10 metrów....W zasadzie wszystkimi ,ale nie mam dłuższego niż 220 cm i od 30 gramów staram się dwoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 a czy możecie powiedzieć jakimi kijami rzucacie jedną ręką? jak długie dolniki mają te wędki? ja jakoś przy długości 213 cm (ciężar wędki opisany do 6 gram a w realu 7 to max) i wadze poniżej 80 gram (z podpiętą daiwą SS Air) ni jak jedną ręką nie ogarniam.... chyba że to ma być "wrzutka" na odległość ok 10 metrów....IMO trochę za długa do dynamicznych rzutów jedną ręką, masa do zatrzymania tej części która się ładuje do rzutu / w trakcie rzutu jest już spora. Ja od ok 2m w 90% rzucam z dóch z króciaków jedną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Mam podobnie...jednoręczne rzuty to głównie rzuty kombinowane i u mnie zakres komfortu operowanią jedną ręką kończy się na 6',...rzucałem jedną ręką i dłuższymi kijami,ale zawsze przeszkadza mi to ,że muszę się niepotrzebnie skupiać na szczytówce kija,czy nie ulegnie skróceniu o jakiś przedmiot,którego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 ufff bo już myślałem, że coś z motoryką mam nie teges i najwyraźniej trzeba coś krótkiego ukręcić do ćwiczenia nadgarstków oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 ufff bo już myślałem, że coś z motoryką mam nie teges i najwyraźniej trzeba coś krótkiego ukręcić do ćwiczenia nadgarstków oczywiście No bo tak to wygląda...kupić 6-stopowy blank i z premedytacją zrobić 15-12cm dolnik,tak aby nie korciło łapać za niego drugą ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Są kije z rękojeścią pistoletową ,mam takiego Lamiglassa długości 5'6" . Nawet nie da się drugą dłonią złapać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahi66 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 W moim kijku też brak miejsca na drugą dłoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 I raz możesz miec zbrojona tradycyjnie a raz spirale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 I raz możesz miec zbrojona tradycyjnie a raz spirale Do mnie to drugie dalej nie przemawia,ale ja się nie znam... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) spirala to jest przyszłość Edytowane 29 Listopada 2016 przez Sławek.Sobolewski 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Dla mnie tez spirala jest fee ale wybór zawsze jest poza tym fajna sprawa taki tele-cast - idziesz do szkoły pakujesz w plecak i cheja :-) Sławek !!!!! Oplułem monitor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi