awid Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam. Jeśli ktoś się orientuje co to za maszyna i czy warta zainteresowania proszę o opinie. Do jakiej metody spinningowej mo?źna go smiało stosować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 jezeli ci chodzi o tego co jest na allegro czyli 3000 '98 to wersja na wewnetrzny rynek japonski... w opisie kilka błed?łw m.in. rotor jest grafitowy, korpus jak najbardziej cały z alluminium. romiar 3000 to solidna maszyna. szpule od F nie bedą pasować od tego pana JDM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Niezniszczalny kręcioł - miałem, uzywałem...sprzedałem i ?źałuję.Jak w dobrym stanie to brać śmiało - ideał do srednio-cię?źkiego spnningu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Dobrze koledzy piszą to te niezniszczalne modele jak stare volswageny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ..to taka B4-ka wśr?łd shimano...nie do zar?źnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Mam taka 4000. Facet, kt?łry mi ja serwisuje m?łwi, ze jak ja przestane lubic, to chetnie ode mnie odkupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYMAL2 Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 witam posiadam TP3000F rewelacja nie zamienił bym go na ?źaden inny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi