TOMIS1975 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Mi tez odpowiada kazdy termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Mnie odpowiada każdy termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Spotkanie będzie w Pleśnej. Data i godzina jest do ustalenia. Do 19.12.2016r. zbieramy propozycje, ustalimy jeden termin i zamieścimy oficjalne info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) To jak, Dasz się do tego facebooka przekonać? Nawet mnie przekonali Edytowane 14 Grudnia 2016 przez Tomek1984 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 @lysy69 boi się facebooka jak diabeł święconej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 @lysy69 boi się facebooka jak diabeł święconej wody To do końca nie jest tak . Nie za bardzo wiem do czego ma on mi służyć . Mam telefon ,jak ktoś chce może przedzwonić do mnie ( tylko nie rano ) . Ze znajomymi wole się spotkać w rzeczywistości (na rybach ) . Zamiast strugać woblerki to i tak zbyt dużo czasu siedzę na tym forum. To jeszcze mi jakiegoś facebuta potrzeba . Może mi ktoś wytłumaczy na co jest ten facebut??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Nie "facebuk" tylko facebook, idź już spać bo rano nie wstaniesz /tak koło dwunastej/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noen Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witam Panowie ja jestem z klubu Rapa i życzę wam POWODZENIA ! (...) Jest tylko jedna wielka przeszkoda a mianowicie słynny już na bardzo duże odległości cieszący się tragiczną opinią Tarnowski pseudo związek :/ Niestety przez tych tzw. ,,dziadów" którzy są zupełnie niereformowalni będziemy mieć duże kłody pod nogami a jeśli nie kłody to zero pomocy :/ Piszę to celowo i mam dużą nadzieję że któryś z nich to przeczyta ! ich zawody i noszenie ryb w reklamówkach doprowadza mnie normalnie do szału :/ ! Życzę wam aby w waszym klubie było wielu zapaleńców a nie tylko członków na papierze tak jak jest to niestety u mnie :/ zostało nas tylu że na jednej ręce można policzyć. (...) może przybędą ludzie którzy uświadomią nas jak to się wszystko dokładnie kreci i co z czym się je i co można zrobić alby było lepiej a przynajmniej utrudnić życie pewnym władczym pierdzielom witam wszystkich chcących coś zdziałać dla dobra ogółu by poprawić kiepską sytuację w jakiej obecnie znajduje się wędkarstwo w Polsce. chciałem się odnieść do słów kolegi z Rapy. jeżeli chcemy coś zmienić w tym bagnie to teraz jest ku temu najlepsza sposobność. rok dobiega końca a w styczniu mamy walne zebrania w kołach nie tylko sprawozdawcze ale i wyborcze! nie obiecujmy sobie że zmieni się coś na lepsze bez nas. trzeba tylko wziąć udział w zebraniu w swoim kole. skrzyknąć kumpli i zmobilizować się żeby być, zgłaszać wnioski a co najważniejsze swoje kandydatury. to na prawdę nie boli ale trzeba wykazać jakieś minimalne poświęcenie ze swojej strony. to nie jest nie możliwe. wbrew pozorom im bardziej liczebne koło tym mniejsza frekwencja na zebraniu. nie widzę teraz na stronie okręgowej terminarza walnych zebrań ale tam z reguły nie ma informacji najbardziej istotnych. strona kuleje tak samo z resztą jak ten okręg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishmaker Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Panowie coś ostatnio o fejsbuczku była mowa to zapraszam przy okazji do grupy "wędkarzy z małopolski" jeśli ktoś jest chętny https://www.facebook.com/groups/298641800533415/?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 18 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2016 Witam. Spotkanie umawiamy na 14.01.2017r. Godzina 15:00. Spotykamy się pod Urzędem Gminy w Pleśnej. Pozdrawiam i do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ale tu cicho się zrobiło Kto z osób, które nie brały udziału w pierwszym zebraniu chętny przystąpić do Klubu? PatZaw26 już jest z nami, Czis też. Nie wstydzić sie panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ile osób już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noen Opublikowano 22 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 czyli ilość odpowiednia lepiej żeby było mniej ale ludzi pełnych zapału i chcących aktywnie działać, takich z których można stworzyć zgraną ekipę wędkarzy polegających na sobie niż żeby zebrało się kilkudziesięciu chłopa pełnych słomianego zapału którzy wraz z upływem lat będą się wykruszać w zastraszającym tempie. liczy się jakość a nie ilość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Wszystkim klubowiczom i sympatykom, zdrowych, spokojnych Świąt i rekordowych okazów w przyszłym sezonie życzy andrzej.g 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Ja również Życzę Wszystkim zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia, spędzonych w rodzinnym gronie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 To i ja złożę życzenie kolegom po fachu Wesołych Świąt i taaakiej ryby z Białej Tarnowskiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 To i ja złożę życzenie kolegom po fachu Wesołych Świąt i taaakiej ryby z Białej Tarnowskiej Dziękuję w imieniu swoim i kolegów z przyszłego klubu A może kolega Jarek zechce do nas dołączyć? Spotkanie 14.01.2017r. Godzina 15:00. Spotykamy się pod Urzędem Gminy w Pleśnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Jak tylko nic mi nie wypadnie to postaram się podjechać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Wszystkim klubowiczom i sympatykom, w nowym roku życzę, rekordowych okazów i zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Najlepszego w 2017. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Szczęścia ,zdrowia ,pomyślności i łowienia ryb do starości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Witam.Spotkanie które było ustalone na dzień 14.01.2017r. Godzina 15:00 jest przeniesione o tydzień z przyczyn technicznych. Nowy termin spotkania to 21.01.2017 o 15:00 Spotykamy się pod Urzędem Gminy w Pleśnej. Pozdrawiamy i do zobaczenia. KPBT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Może nawet i lepiej bo 14.01 planowane są podlodowe MO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noen Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 to jeszcze w ogóle jest ktoś kto jeździ na mięsiarskie mistrzostwa okręgu ?? w tym okręgu we wszystkich dyscyplinach MO poziom jest gorszy niż zły, co z resztą widać po frekwencji. dno dna.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi